Sylvana Simons heeft een zonnesteek opgelopen: Klimaatracisme!

Geen categoriemrt 29 2018, 20:00
Net wanneer je even BIJ1 DENKt te zijn gekomen van al die identiteitspolitiek, klimaatdrama en je racistische kat die misschien wel vrij had willen zijn, gaan we toch weer in de volgende versnelling: Klimaatracisme! Sylvana Simons, hoe kan het ook anders, begint haar eerste deelname in de gemeenteraad met, ja, wat eigenlijk?
Iedereen had geld kunnen inzetten op dat BIJ1 de pijlen zou richten op Forum voor Democratie 'want racisme' of GroenLinks 'want te blank', maar arme D66, na hun landelijke overwinning met zilver, aanvallen op het vlak van zowel klimaat én racisme? Dat zal iedereen hebben verbaasd.
Als daar goede argumenten voor waren genoemd... Was het eveneens verbazingwekkend! Maar door beide fenomenen sámen te noemen is, zo blijkt ook uit de reacties van haar publiek, ronduit belachelijk. Bent u ook compleet overdonderd maar toch ook wel geïnteresseerd in wat 'klimaatracisme' nu precies is? Houdt u dan vooral de Amsterdamse gemeenteraad in de gaten! Want waar wetenschappers druk bezig zijn met het ontwikkelen van kernfusie, is Amsterdam in rap tempo bezig met deugfusie! Ik weet niet wat gevaarlijker zal gaan zijn, maar ik zie wel een keer een (CO²-neutrale en privilege-vrije) rookpluim aan de horizon verschijnen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten