Belachelijk! Illegale krakers Amsterdam krijgen maar liefst ACHT WEKEN de tijd om de panden te verlaten

Geen categorieapr 08 2018, 17:00
Totale gekkigheid.
Dit is dus waarom ik er al jaren voor pleit dat het hele Openbaar Ministerie compleet en totaal op de schop wordt genomen door mensen met gezond verstand. Alle linkse figuren moeten eruit gekickt worden; strenge handhaving van de wet moet met harde hand van bovenaf opgelegd worden.
Doe je dat niet, dan krijg je dus dit soort gestoordheid:

Een groep uitgeprocedeerde asielzoekers moet de gekraakte panden aan de Rudolf Dieselstraat in Amsterdam Oost verlaten. De krakers worden echter niet direct uit de 22 woningen gezet. Het Openbaar Ministerie heeft bepaald dat de groep acht weken de tijd krijgt. De asielzoekers van We Are Here hebben dat zondagochtend te horen gekregen. Ze hebben een week de tijd om beroep tegen de beslissing aan te tekenen.

"Er is nu niet genoeg grond om over te gaan tot spoedontruiming. Dat gebeurt alleen als er sprake is van een dusdanige verstoring van de openbare orde," aldus de hilarische woordvoerder van het OM die het blijkbaar helemaal niet een grote verstoring van de openbare orde vindt dat illegaal in Nederland verblijvende immigranten de wet nog eens extra aan hun laars lappen door op illegale wijze panden van anderen te bezetten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten