EU bereidt zich voor op oorlog met Rusland

Geen categoriemei 12 2018, 8:00
Het ziet ernaar uit dat de Europese Commissie van Hitler heeft geleerd met z'n Autobahn, er is namelijk een vlotte infrastructuur nodig voor Europese 'Defensie'! Zo valt te lezen in de Telegraaf.
De Europese Commissie doet een voorstel om de Europese infrastructuur (vooral die richting Rusland) geschikt te maken voor oorlogsmaterieel. Denk hierbij aan te lage bruggen of te kleine laadruimtes op stations en 'bureaucratische grenscontroles'. Wim van de Camp (CDA), EU-woordvoerder Transportzaken, geeft aan dat het Europarlement en de lidstaten positief zijn gezind omtrent dit plan.
Er wordt ook niet echt een geheim van gemaakt dat Rusland de grote dreiging zou zijn. Zo geeft onze eigen minister van Defensie aan dat Rotterdam en haar snelwegen moeten worden aangepast want "Nederland heeft hier extra belang bij, omdat in geval van een aanval vanuit het oosten de Amerikanen direct militair materieel via Rotterdam Europa in moeten sturen."
De Verenigde Staten hebben sinds 2016 ook weer een depot voor zwaar materieel in ons land. In Zuid-Limburg staan zo’n 1600 voertuigen klaar. Het lijkt er dan ook op dat niet zozeer de EU maar meer de VS graag wil dat de infrastructuur wordt aangepast. Eurocommissaris Violeta Bulc spreekt namelijk van het 'agressiever opstellen van Rusland' alsof ze een invasie aan het voorbereiden zijn! Voor wie het interessant vind om wat meer inzicht te krijgen: Café Weltschmerz.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten