Anthony Weiner onbeschoft tegen Britse verslaggeefster

Geen categorieaug 11 2013, 8:45
Meestal zie je op DDS-TV filmpjes van journalisten die zich niet weten te gedragen als er politici in de buurt zijn, maar bij deze dus een filmpje van een politicus die zich niet weet te gedragen als er journalisten in de buurt zijn.
Anthony Weiner - bekend van menig penisfoto en zijn kandidatuur voor burgemeester van New York - wordt hier aan de tand gevoeld door een Britse journaliste van ITV. In plaats van vragen te beantwoorden, begint hij de vrouw te treiteren. Eerst vertelt de Democraat de vrouw dat hij het moeilijk vindt de verslaggeefster serieus te nemen, ondanks dat ze prima serieus is. Daarna probeert hij de ITV-dame door te verwijzen naar zijn website en kleineert Weiner haar vanwege haar afkomst. Ze zou van Monty Python zijn en maakt denigrerende grapjes over de 'stiff upperlip' van de Engelsen.
Wat een mafketel, die Anthony Weiner. Het is te hopen dat de Republikeinen het burgemeesterschap van New York veroveren. En als dat niet lukt, dat in ieder geval een andere Democraat het stokje overneemt van Bloomberg. Die Weiner is de grootste PR-ramp die op twee benen rondloopt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten