Feest voor links: Utrecht is walhalla voor illegalen

Geen categoriejul 15 2011, 11:30
Welkom in Utrecht: het walhalla voor illegalen.
Uit schattingen van politie, de Koninklijke Marechaussee en de ministeries van Binnenlandse Zaken en Veiligheid en Justitie blijkt dat in de regio Utrecht veruit de meeste illegalen wonen.
Van de 100.000 illegalen verschuilen 12.000 zich in de Domstad. De namen en adressen van de andere 88.000 zijn onderhand ook bekend. Maar oh, oh, wat is het toch moeilijk om iets aan dit probleem te doen.
Het is natuurlijk geen wonder dat veel illegalen in Utrecht wonen: dankzij GroenLinks kunnen ze daar namelijk rekenen op een buitengewoon goede gebitsverzorging (I kid you not). Ja, in Utrecht wordt er voor je gezorgd - zolang je maar een niet-westerse illegaal bent, tenminste. 
GroenLinks en de PvdA kunnen zich onderhand in de handen wrijven: zij hebben hun zin. Utrecht is tegenwoordig werkelijk een stad van, voor en door illegale buitenlanders. Met een beetje mazzel verdubbelt het aantal illegalen daar de komende, zeg, tien jaar, zodat autochtone Nederlanders er werkelijk niets meer te zoeken hebben. Dan kan links pas écht trots op zichzelf zijn.
Natuurlijk moeten we niet vergeten dat illegalen hier de échte slachtoffers zijn. Zij willen zich best aan de wet houden, ware het niet dat ze dan allemaal aanvragen moeten indienen en geduld moeten hebben. Het is volstrekt logisch dat ze dat niet zien zitten. Dat zouden wij in hun situatie toch ook niet kunnen opbrengen? Nou dan.
Overigens vind ik dat we 'illegalen' best wat vriendelijker kunnen bejegenen. We gaan tegenwoordig op buitengewoon asociale wijze om met onze gasten. Laten we gastvrij zijn en ze een koekje (misschien zelfs twee!) aanbieden, een heerlijk bakje koffie voorschotelen en van gratis onderdak voorzien. Dan kunnen we wérkelijk spreken van een illegaalvriendelijk vriendelijk Nederland, en is dat niet juist wat we allemaal willen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten