Links weet het zeker: aardbeving Japan schuld van opwarming aarde

Geen categoriemrt 12 2011, 10:42
Bij de aardbeving in Haïti was Chantal Gill'ard (Tweede Kamerlid namens de PvdA) nog alleen in haar opvatting dat het allemaal de schuld was van de opwarming van de aarde. Inmiddels zijn klimaatangstzaaiers massaal de schaamte voorbij.
De aardbeving en tsunami in Japan is nog geen dag oud, maar de 'klimaatexperts' kennen de oorzaak al: opwarming van de aarde.
Het Europees Economisch en Sociaal Comité, een EU-adviesorgaan, heeft zowaar een verklaring gepubliceerd waarin men oproept tot 'solidariteit', om samen het probleem van de opwarming van de aarde aan te pakken:
"Some islands affected by climate change have been hit. Has not the time come to demonstrate on solidarity – not least solidarity in combating and adapting to climate change and global warming? Mother Nature has again given us a sign that that is what we need to do."
Ook op Twitter zijn de 'deskundigen' het erover eens dat de opwarming van de aarde wel de oorzaak móet zijn. The Daily Caller geeft een overzichtje.
Vroeger - u weet wel, toen het klimaat nog niet veranderde en de zon nog om de aarde draaide - waren er namelijk nog geen aardbevingen.
Nu maar wachten op de eerste Nederlandse klimaathysterici die de Japanse catastrofe voor hun politieke karretje gaan spannen. Is Liesbeth van Tongeren al wakker?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten