Man en vrouw aangehouden wegens mensenhandel

Geen categoriemrt 12 2011, 10:44
De politie Nijmegen heeft een 31-jarige man en een 21-jarige vrouw opgepakt op verdenking van mensenhandel. Daarnaast zouden zij een baby gekidnapt hebben.
Het stel wilde de moeder van de baby namelijk de prostitutie in dwingen. Die dacht daar zelfs iets anders over en dus werd haar zes maanden oude baby vastgehouden door het criminele stel: achter het raam of je krijgt je kind niet terug. Iets erger kun je een moeder natuurlijk niet aandoen. De 19-jarige moeder ging akkoord. Het stel hield de baby echter bij zich om de druk erop te houden. 
Deze verschrikkelijke zaak, waarin mensen als voorwerpen worden behandeld, of wellicht zelfs als slaven, kwam aan het rollen doordat de moeder van het 19-jarige slachtoffer ontdekte dat haar dochter in de prostitutie werkte. Zij waarschuwde de politie.
Het gebrek aan empatie, aan inlevingsvermogen, van de verdachten is werkelijk schokkend. Er moet óf (emotioneel) een steekje los bij je zitten óf je moet zo ontzettend op geld belust zijn dat het je werkelijk niet uitmaakt hoe je er aan komt. Laten we hopen dat het stel voor heel lange tijd in de gevangenis belandt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten