Manchester United wil De Boer of Van Gaal inlijven

Geen categoriemrt 02 2014, 16:00
Interessant.
Als trainer David Moyes verslagen wordt door Manchester United wil de grootste club van Engeland waarschijnlijk een Nederlandse trainer aantrekken. Het gaat dan om Louis van Gaal en Frank de Boer:

Bij een eventueel ontslag van Manchester United-manager David Moyes zijn Louis van Gaal en Frank de Boer de beoogde opvolgers bij de Engelse topclub. Dat schrijft de Engelse krant The Mirror op basis van bronnen binnen de club. Het Nederlandse tweetal moet de sportief kwakkelende club weer naar de Engelse en Europese top terugbrengen.

Dit betekent dus dat ManU graag de Ajax-school over wil nemen. Zowel Van Gaal als De Boer staan immers bekend om hun aanvallende strategie.
ManU zou Van Gaal graag als trainer willen hebben en De Boer als diens rechterhand. Na een jaar of wat moet De Boer het stokje dan overnemen.
Of Frank daarmee akkoord gaat? Het lijkt me niet. Die man is goed genoeg om zelf leiding te geven aan een Europese topclub. Daar heeft hij Van Gaal niet bij nodig. Van Gaal zal het ongetwijfeld wel willen, maar zal dan vrijwel zeker de voorkeur geven aan een assistent die doet wat hem verteld wordt. Zeg maar: type Danny Blind of Patrick Kluivert.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten