ManU wordt helemaal vernieuwd

Geen categoriefeb 04 2014, 9:00
Gedwongen.

Het zou goed kunnen dat Robin van Persie volgend seizoen een flink aantal nieuwe ploeggenoten krijgt bij Manchester United. Volgens de door The Red Devils aan Fiorentina verhuurde Anderson wil een groot gedeelte van de huidige selectie komende zomer vertrekken uit Manchester. "Ik weet zeker dat er veel spelers weg willen", tekent The Guardian op uit de mond van Anderson. "Manchester United is een grote club, een club die alles voor zijn spelers doet, maar soms wil een voetballer iets nieuws."

Ik begrijp werkelijk niet waar die voetballers het lef vandaan halen om op een dergelijke manier over ManU te spreken. Stuk voor stuk mogen ze God op hun blote knietjes danken dat ze bij die schitterende club mogen spelen.
Ze zijn het ManU shirt namelijk niet eens bijna waard, wat perfect geïllustreerd wordt door de ranglijst waar ManU op dit moment 7e op staat, maar liefst 15 punten achter koploper Arsenal.
De enigen die voldoen zijn Rooney en Van Persie. De rest is drie keer niets.
Laat ManU maar vernieuwen; niet omdat de huidige spelersgroep dat wil, maar omdat 90% van de spelers het United-shirt niet waard zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten