Michelle Obama probeert presidentje te spelen

Geen categoriejan 08 2012, 8:31
Allemaal goed en aardig, maar uiteindelijk heeft haar man een democratisch mandaat en mevrouw Michelle niet.
Vandaar dat dit ook zo'n bespottelijk bericht is. De Volkskrant

In het begin van de ambtstermijn van Amerikaans president Obama waren er spanningen tussen zijn vrouw Michelle en zijn stafmedewerker. Die stoorde zich vooral aan de manier waarop de First Lady zich wilde bemoeien met de politieke agenda van de president. Dat staat te lezen in het gisteren verschenen boek 'The Obama's' van New York Times-journaliste Jodi Kantor.

De Volkskrant vertelt verder hoe tot zeer in hoog in de pikorde van het Witte Huis grote irritaties ontstonden over het feit dat mevrouw Obama zo graag ook een plek in de spotlights wilde. Ze bemoeide zich onder andere hevig tegen het ObamaCare-debacle aan, wat haar niet in dank werd afgenomen.
Terecht lijkt mij. Uiteindelijk is Michelle Obama nergens zonder Barack Obama. Deze man is verkozen tot president van de Verenigde Staten. En alhoewel peilingen nu aangeven dat de Amerikaanse burger daar heftige spijt van heeft, loopt het mandaat van de Democraat tot eind dit jaar. Tot die tijd doet Michelle er goed aan de gekozen president en zijn staf niet voor de voeten te lopen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten