Voice of Holland zit tjokvol leugenaars

Geen categoriejan 08 2012, 8:23
Dit programma begint zo langzamerhand echt door het ijs te zakken.
Ik heb uiteraard collega Michaels advies opgevolgd en het programma niet gekeken. Daarentegen lees ik wel de ochtendkranten en kwam in De Telegraaf het volgende bericht tegen:

Irritatie over TVOH-toneelstukje

Op twitter is grote irritatie ontstaan over het 'toneelstukje' dat de presentatoren en de coaches aan het opvoeren waren bij The Voice of Holland.

Ze deden net alsof de sing-off inderdaad een hele dag later plaatsvond dan de kwartfinale. In feite, zoals alle fans weten, is de sing-off direct na de show op vrijdagavond laat opgenomen.

Opmerkingen als: "ik ben de hele dag bezig geweest met reacties", of: "na een nachtje slapen", leidden tot hoon. "Goh, ze hebben dezelfde kleding aan als gisteren."

Tjongejonge, wat een amateurtoneelspelers. Ook hier geldt: eerlijkheid duurt het langst. Waarom zouden John de Mol en co. zo geheimzinnig moeten doen over het feit dat de 'sing-off' (naar ik schijn te begrijpen een extra liedje gezongen door de kandidaten die de minste sms'jes bij elkaar wisten te harken) niet live is opgenomen, maar een dag ervoor? Zolang de uitslag wél bekend blijft zal Nederland heus wel op RTL4 afstemmen. Al is het maar omdat de publieken een uiterst tenenkrommende comedy hadden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten