Militairen komen in opstand tegen Haagse pacifistenkliek

Geen categorieapr 12 2011, 11:52
De actiebereidheid onder de militairen in Nederland is groot. Het verraad in de vorm van grootscheepse bezuinigingen is keihard aangekomen bij de loyale Nederlandse militairen. Hoe de militairen actie gaan voeren is onbekend, daar zij niet de zelfde rechten hebben als andere Nederlanders. Dat is op zich normaal door de taakstelling die hen ten deel valt, maar nu is het naar mijn idee een ander verhaal. Dit rechtse kabinet, waar links zich de vingers bij aflikt heeft een dolk in de rug van de mensen gestoken die bereid zijn geweest de politiek te volgen naar het einde van de wereld, zelfs met Rules of Engagement die te stompzinnig waren en zijn om uit te voeren (Bosnië was zo een voorbeeld en Kunduz zal de volgende worden).  Wanneer dit kabinet het recht heeft 6.000 van Nederlands trots op straat te zetten geef dan de militairen het recht actie te mogen voeren zoals de rest van Nederland dat ook mag. 
De militairen zijn klaar met dit kabinet en zijn klaar voor actie:
De vakbonden kregen afgelopen dagen signalen van hun achterban dat de frustratie onder militairen zo groot is, dat er op de Johannes Postkazerne vernielingen zijn aangericht en soldaten hun meerderen niet meer gehoorzamen.
De bijeenkomst in Havelte is de eerste in een lange reeks. De bonden willen op 16 juni een landelijke manifestatie houden tegen de bezuinigingsplannen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten