Onderhandelaars nemen het weekend vrij

Geen categorieapr 14 2012, 17:00
Ach ja, waarom ook niet.
De onderhandelaars nemen een paar dagen vrij. Het is immers absoluut niet zo dat Nederland te maken heeft met een economische crisis en dat er zo snel mogelijk knopen doorgehakt moeten worden.

Het is niet duidelijk hoe lang VVD, CDA en PVV nog nodig hebben voor er een besluit is over de extra miljardenbezuinigingen. De afgelopen dagen deden geruchten de ronde dat de onderhandelingen hun einde naderen. De Rijksvoorlichtingsdienst maakte daarop donderdag namens de onderhandelaars bekend dat een eventueel akkoord nog minimaal een week op zich zal laten wachten.

Ik heb onderhand wel genoeg van deze onderhandelingen. Als je de geruchten moet geloven is het vooral Wilders die steeds dwarsligt (verbazingwekkend is dat niet, aangezien hij zijn economisch program natuurlijk gewoon heeft overgenomen van de SP).
Het is leuk en aardig dat de PVV zo belangrijk is, maar als Wilders een rechts economisch beleid niet wil steunen, moet hij maar op zoek naar andere partijen om de komende jaren een coalitie mee te vormen. We horen genoeg over immigratie en integratie, nu is het tijd om ook economisch en sociaal door te pakken - met of zonder Wilders.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten