Onverantwoordelijke Wilders beschadigt rechtse coalitie

Geen categoriejan 26 2011, 16:27
Zoals ik eerder vandaag al opmerkte maakt het debat over de missie in Afghanistan duidelijk dat de linkse oppositie bloed ruikt. En gelijk hebben ze: Wilders keert het kabinet zijn rug toe en laat Rutte en Verhagen lekker wapperen in de socialistische wind.
Dank daarvoor, Geert. Buitengewoon sympathiek van je. Stelt de linkse oppositie - die dit kabinet het liefst vandaag nog ziet vallen omdat <em>jij</em> er gedoogsteun aan verleent - ongetwijfeld buitengewoon op prijs. Ga zo door, zou ik zeggen: voor je het weet wordt er een motie van wantrouwen ingediend en komt de regering in grote problemen.
Ja, daar zal de PVV wel bij varen.
Oh nee, toch niet, want het CDA en de VVD zijn de enige partijen die met de jouwe in zee willen gaan. Als ze er allebei aan moeten geloven wordt de PVV een permanente oppositiepartij, ingekapseld door een ondoordringbaar cordon sanitaire. Is dat dan wat je wilt?
Beste Geert, regeren is voor grote mensen. Lekker doen waar je zin in hebt is leuk, maar dan wel in de zandbak. Niet in de Tweede Kamer. De regering zal dit wel overleven, maar het aanzien van de samenwerking is er wel serieus door beschadigd. En daar kunnen Alexander Pechtold, Yolande Sap, Emile Roemer en Job Cohen jou voor danken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten