Pa Neymar: 'Ik kreeg 40 miljoen van Barca'

Geen categoriejan 29 2014, 15:00
Vreemd.
De vader van Neymar zegt dat hij persoonlijk veertig miljoen euro heeft gekregen van Barca om zijn zoon aan de Catalaanse club te verbinden.

De vader van Neymar heeft dinsdag op een speciaal belegde persconferentie gezegd dat hij in totaal 40 miljoen euro heeft gekregen van FC Barcelona rond de transfer van zijn zoon, van wie hij ook de zaakwaarnemer is. Neymars bedrijf kreeg in 2011 al 10 miljoen euro overgemaakt ter garantie dat Barcelona Neymar junior ooit kon vastleggen. Nadat de deal vorig jaar beklonken was, werd er nog eens 30 miljoen euro overgemaakt.

Het is nu de vraag of dit bedrag deel uitmaakte van de oorspronkelijke 57 miljoen, of dat het daar nog eens bovenop komt. Als dat het geval is komt de totale transfersom neer op 97 miljoen euro.
We blijven het maar in de gaten houden. Duidelijk is in ieder geval al wel dat Neymar hoogstwaarschijnlijk één van de duurste spelers ooit is geweest. Hij valt daarmee in dezelfde categorie als Bale en Ronaldo, die allebei voor die andere Spaanse grootmacht spelen, Real Madrid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten