Terreur onbestraft laten en hypocriete houding van de wereld

Geen categorieaug 08 2014, 6:18
Het is waanzinnig dat mensen Israel veroordelen omdat het teveel geweld gebruikte tegen Gaza. Iedere dode is per definitie afschuwelijk. Zonder slachtoffers goed te praten, is het bijzonder laf om Israël de schuld te geven en wel om de volgende redenen.
1. Hamas heeft tot doel om alle Joden te vermoorden. Daarvoor gebruiken ze alle middelen die ze hebben. Jarenlang schoot men raketten af op Israël en bouwde men een ondergronds netwerk van tunnels die uitkwamen in of nabij gebied waar burgers van Israël wonen. Het ultieme doel was een massale aanval (vermoedelijk tijdens Joods nieuwjaar) met wapens, in diverse tunnels zijn naast wapens ook motoren gevonden om zo gericht aan te kunnen vallen. Ironisch genoeg zijn de tunnels gebouwd met beton afkomstig van 'hulpgoederen'. De laatste jaren kreeg Hamas de beschikking over raketten die ook het centrale deel van Israël konden bereiken. Hamas ontkent categorisch het gebruik van burgers als 'menselijk schild' echter zowel Franse als Finse media hebben vastgelegd dat ze raketten afvuurden vanuit scholen, en vanuit woonwijken waar veel burgers wonen.
2. Stilte in media en bevolking bij massa slachting Er is geen enkele verontwaardiging over de tienduizenden die in Irak op de vlucht zijn voor geweld en moord door ISIS, vervolging, verkrachting en moord door terroristen. Ook is er nauwelijks aandacht voor de nu 170.000 doden in Syrie. Terwijl aanhangers van ISIS demonstreren in een democratisch land moorden terroristen hele families uit. De Taliban die ook terreur pleegde is wel aangepakt, Al Qaida werd ook bestreden, omdat de terroristen de Twin Towers raakte met veel doden tot gevolg. Toen stond het Westen achter Amerika.
Het gevaarlijke is dat het Westen door de houding van ontkennen we zelf het risico lopen om getroffen te worden door terreur, aanhangers van Sharia, die niets hebben met Joods-Christelijke waarden of democratische verworven vrijheden, maar gedreven door hun radicaal Islamitische achtergrond, opgehitst en gehersenspoeld die niets liever willen dan elke vorm van vrijheid van meningsuiting, godsdienst, gelijke rechten voor mannen en vrouwen, homo's met geweld willen inperken. Dit middels terreur en het opleggen van de Sharia.
Zie ook: you4israel.wordpress.com
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten