Vertonghen en Van der Wiel geloven in Ajax

Geen categoriesep 03 2011, 13:12
Dat werd duidelijk toen Valencia het verdedigende duo wilde inlijven.
De Spaanse club probeerde de twee getalenteerde verdedigers op de valreep nog even snel binnenhalen. Gelukkig voor Ajax zagen zij een dergelijke transfer niet zitten.

De club van Hedwiges Maduro ving echter bot, zo laat Frank de Boer weten aan het eigen orgaan van de club, Ajax TV. “Greg en Jan zien ook dat er in Amsterdam iets mooi aan het groeien is.''

De Boer is uiteraard blij met aan het aanblijven van het tweetal. “Ze hebben steeds allebei steeds weer benadrukt, dat ze het hier heel erg naar hun zin hebben en het niet noodzakelijk vinden om nu weg te gaan. Zij willen daar graag deel van uitmaken. En bovendien: we spelen Champions League.”

Dit zijn allebei jonge spelers. Ze kunnen bij Ajax groeien, prijzen pakken, het team verbeteren, en over een jaar, of misschien zelfs twee drie verkassen.
Je voelt dat het goed gaat met Ajax, dat de club weer op de juiste weg is. Het feit dat Vertonghen en Van der Wiel blijven is een duidelijk teken dat het echt de goede kant opgaat met de Amsterdammers.
De vraag is nu natuurlijk wat dit zal betekenen: blijft het succes beperkt tot Nederland, of gaat Ajax misschien ook weer hoge(re) ogen gooien in Europa?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten