Actualiteiten: het Midden-Oosten is zo leuk nog niet

Foto:

Bij de publieken komen ze er vanavond achter dat het allemaal lang niet zo leuk is in het Midden-Oosten als de linkse ideologen iedereen hebben verteld. Bij Netwerk een verhaal over de Afghaanse opiumteelt. Kennelijk kan opiumgebruik allerhande schadelijke gevolgen hebben en gaan de Afghanen daar al generaties lang onder gebukt. Nova laat de advocaat van een tot steniging veroordeelde Iraanse vrouw opdraven om u te vertellen over de gruwelen die de vrouw moet doorstaan. En in EenVandaag worden de gevolgen van de natuurramp aldaar, die volgens iemand in onze redactiepanelen veel minder erg had hoeven zijn, nog eens uitgebreid in beeld gebracht. Ik vind het allemaal hoogst bevreemdend.

Netwerk

Opiumteelt in Afghanistan

Nova

Advocaat tot steniging veroordeelde Iraanse

EenVandaag

Ramp Pakistan


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!