Whoopaa. de sociale netwerksite voor scheiding tussen zakelijk en prive

Nederland komt met een nieuwe sociale netwerksite. Deze site heet Whoopaa. Whoopaa biedt deelnemers één account, waarbij zij met een muisklik kunnen schakelen tussen hun privémail en zakelijke berichten. Dat is bijvoorbeeld handig voor politiemensen die in hun vrije tijd over de PVV twitteren. Nu met Whoopaa zijn die problemen dus een ding uit het verleden.

Roeland Stekelenburg, tot voor kort aanjager van nieuwe media bij de NOS, is enthousiast over het idee. ”Ik heb al vaker geroepen dat er een scheiding noodzakelijk is tussen privéberichten en zakelijk verkeer. Dat loopt nu steeds meer door elkaar heen, daar word je knettergek van.” ”Dit is een heel interessant initiatief; het voegt werkelijk iets toe, namelijk scheiding tussen werk en privéberichten. Hier zullen veel mensen iets aan hebben.”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.