Raadslid TON keert terug bij VVD

Waar er een paar jaar geleden nog een ware leegloop plaatsvond bij de VVD is het omgekeerde nu het geval. Gemeenteraadslid Ton Stoffels van Trots op Nederland in Capelle aan den IJssel heeft laten weten te terug te keren bij zijn oude partij.

Dat bericht Sp!ts.

Stoffels maakt de overstap voor de kiezers. “De belangen van de Capellenaren staan boven het belang van welke politieke partij dan ook”.

Zoals je zou verwachten is de VVD hier bijzonder blij mee. Fractievoorzitter Nico van Veen van de VVD zegt dat Stoffels en de VVD eigenlijk altijd al op één lijn zaten, dus wat het wat hem betreft een prima ontwikkeling is.

Laten we hopen dat het een voorbode is van dingen die nog komen. Zoals wij eerder berichtten, samen met Sp!ts, is er een pad voor de coalitie naar 38 zetels in de Senaat. Dan moet met name Henk Krol Stoffels’ voorbeeld echter wel min of meer volgen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

4 reacties

 1. Joris

  Blijft toch een gevalletje van kiezersbedrog.

 2. Wim van de Zande

   …is er een pad voor de coalitie naar 38 zetels in de Senaat ..

  Gevoel  humor kan rechts niet ontzegd worden : een meerderheid in de Senaat …

  Eindelijk weer eens hard (uit)gelachen. 

  Rechts Nederland in de bocht, vliegt uit de bocht. Leuk leuk leuk

 3. CAV

  @ Wim van de Zande : Hoort de SGP bij links dan ? De kans dat VVD+CDA+PVV+SGP een meerderheid haalt is bijna 100% ! Dus welke bocht ?

 4. Raaf

  De vraag is moet je deze farizeeërs opnemen of niet ? Ik zou zeggen doen. Hoe groter een partij is, hoe meer ze in de melk heeft te brokkelen.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.