Gekke hond van het Midden-Oosten gewond en op de vlucht

You can run, but you can’t hide.

RTL nieuws bericht dat de Libische dictator Muammer Khadaffi waarschijnlijk gewond is geraakt bij een NAVO-aanval op zijn hoofdkwartier.

De Libische leider Khadaffi is waarschijnlijk gewond geraakt. Dat zegt de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Frattini. Volgens hem is hij ook niet meer in Tripoli. Frattini heeft de informatie van de bisschop in Tripoli.

Ik zal geen traan plengen om de dood van Khadaffi, maar deze gerichte aanvallen maken dat de vraag wie er na Khadaffi aan de macht komt steeds prangender wordt

Wie? Een democraat? En adviseur van Khadaffi? Een Islamist? Wie? Wat zijn onze plannen? 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

9 reacties

 1. Theo Prinse

  Beste Gielah
  Even off topic.

  Ik zit juist te lezen over “Oldenbarnevelt of om Maurits, maar om het Arminianisme, waarin Groen de wegbereider van het ultramontanisme, in 1836 nog het schrikbeeld voor protestants Nederland, meende te zien,”
  http://www.dbnl.org/tekst/rome002erfl01_01/rome002erfl01_01_0017.php

  On topic.

  Anders dan u – en ik neem u dat beslist niet kwalijk – zit ik niet meer met de linksen. Ik ben er klaar mee.

  Die zogenaamde linksen. De re-distributieven zijn overgeleverd aan de regressie.

  Maar dan.
  “Betrouwbaar In de ogen van de AIVD” ?

  Theo van Gogh zijn vader was van de BVD en alle ogen van de AIVD waren op Theo gericht toen hun al bekend was dat Bouyeri aanstaande was hem te vermoordden.

  Scheidend directeur van de AIVD Gerard Bouman was een jaar geleden in Egypte en sprak daar zijn collega zo sprak hij in Buitenhof. Bouman zei dat hij de omwenteling in de Arabische wereld niet had zien aankomen.
  http://www.vpro.nl/programma/buitenhof/afleveringen/44651672/

  Bouman had moeten weten en mag geacht worden te hebben m,oeten weten wat de impact was van de schier principeloze apeasement and apology speech van de Keniaan op 4 juni 2009 in Cairo

 2. Juul 2

  @Groene Leeuw. Dat moslims zéér vaak rascistisch zijn, daar kan het zwarte deel van mijn familie, dat nog in de Vogelaar-enclaves woont van meespreken. Al vanaf de basisschool is het kommer en kwel. Evenals op straat. Geldt overigens ook voor het Aziatische deel van mijn  familie. Volgens aso-links kunnen alleen blanken rascistisch zijn. De werkelijkheid is voor die familieleden totaal andersom.

 3. Gielah

  Maar, @ Theo Prinse… ik raad u toch echt af dingen te schrijven als ‘ tegen de muur zetten’.

  Natuurlijk is het allemaal uitermate verwerpelijk en gaat je bloed ervan koken.

  Maar ten eerste maakt het een beroerde indruk op de in het linkse denken verstrikten ( ‘ zie je wel…. ze zijn zelf ook gewelddadig’ … hoera….. ) als u zoiets op dit forum zet en ten tweede maakt u zich er ook niet betrouwbaarder mee in de ogen van de AIVD.

   

  Ik denk altijd maar:  de onrechtvaardigen komen zichzelf nog wel tegen, of dat nu is in de tijd ( dan komen ze er waarschijnlijk te gunstig van af) of in de dimensie buiten ruimte en tijd, ook wel eeuwigheid genoemd.

   

   

   

 4. Theo Prinse

  Vooral onder de opstandelingen die de wet der rechteloosheid op straat hanteren en ook standrecht toepassen,vooral onder de doodsbange Afrikaanse gastarbeiders waarvan velen niks met de milities van Khaddaffi te maken hebben, maar gewoon worden gefusilleerd omdat ze zwart zijn. Racisme dus,dat heerst onder die dolle honden van de opstandelingenvan Al-Qaeda die zo openlijk worden verwelkomd en omhelsd door de EU en Obama. Wij gaan barre tijden tegemoet met de Antichrist in het Witte Huis en z’n zetbazen in de EU. Geef mij die periode van Bush maar weer terug.

  Goed gezegd. ! Laten we de heulers met Hans van Baalen die al-Qaeda sluiks hun gang laten gaan hier in Nederland ook tegen de muur zetten. Er zijn nog steeds columnisten die steun verlenen aan de vuilepolitiek van Clinton, keniaan, van Baalen, Cameron, Sarkozy. 

 5. Karl Kraut

  En munitie!

 6. Groene Leeuwr

  Er zijn daar ontelbaar veel gekke honden. Vooral onder de opstandelingen die de wet der rechteloosheid op straat hanteren en ook standrecht toepassen,vooral onder de doodsbange Afrikaanse gastarbeiders waarvan velen niks met de milities van Khaddaffi te maken hebben, maar gewoon worden gefusilleerd omdat ze zwart zijn. Racisme dus,dat heerst onder die dolle honden van de opstandelingenvan Al-Qaeda die zo openlijk worden verwelkomd en omhelsd door de EU en Obama. Wij gaan barre tijden tegemoet met de Antichrist in het Witte Huis en z’n zetbazen in de EU. Geef mij die periode van Bush maar weer terug.

 7. Gielah

  @ Theo Prinse.-

   

  Boeiend… van de volgelingen van Arminius en Gomarus.

  Kerkgeschiedenis!

  Arminius was vrijzinnig en Gomarus meer orthodox,

  Maar wat indertijd Arminius voorstond, zou tegenwoordig als ultra-orthodox worden gezien…!

  Maar inderdaad.. beetje off-topic.

   

  Dan de rest.

  We kunnen het ons, mijns inziens, niet veroorloven

  ‘  niet met links te zitten en er klaar mee te zijn’.

  Mijn echtgenoot zegt altijd” Zelfs als links niet regeert in Nederland, dan nog regeert het’.

  De harten en hoofden van alle Nederlanders ( die van ons waarschijnlijk eveneens) zijn geheel en al doortrokken van links gedachtengoed.

  Wat nog belangrijker is:  vrijwel het gehele ambtenarenlegioen is links en verdomt het om zaken, waar zij niet achter staan, uit te voeren…. van welke politieke kleur de bewindslieden ook zijn.

  Tachtig procent of meer van de dominees en de pastoors is links en draagt dat uit vanaf de kansel…. en het percentage linkse onderwijzers en docenten ligt waarschijnlijk nog hoger.

  Over de media zullen we het maar helemaal niet hebben.

  Ik houd mezelf altijd maar voor, dat er onder die velen vast ook erg aardige mensen zitten… die harder bezig zijn met hun eigen leventje dan met de politiek. 

   

  Van die meneer Bouman weet ik weinig.

  Ik vind wel dat hij, als ik zijn foto bekijk, een nogal harde uitstraling heeft ( maar dat is misschien wel nuttig in zijn beroep).

   

  Wat u schrijft over de vader van Theo van Gogh en dat men bij de AIVD op zijn minst een vermoeden had, van wat die Bouyeri van plan was, vind ik uitermate schokkend en ik had daar nog niets over vernomen.

  Dank!

   

   

 8. Raaf

  Vergeet ook niet de alles verstikkende monopolie van de Linkse Kerk op het onderwijs en de universiteiten. De kids worden dagelijks geindoctrineerd op de school, de radio en tv. 

  Thank God dat er zoiets bestaat als internet zodat een deel de politiek correcte knevel uit de mond kan spugen, de politiek correcte was uit de oren kan trekken en de politiek correcte waas uit de ogen kan wrijven.

   

  In een normaal functionerende samenleving zou deze vorm van indoctrinatie onder kindermishandeling vallen. Maar deze corrupte kaasmonarchie is geen ordentelijk functionerende samenleving.

   

  Waarom tot op de dag van vandaag nog steeds niet wordt opgetreden tegen saboterende weiger-ambtenaren is mij ook al tijden een doorn in het oog.

   

  Waar blijft de beloofde revolutie in het geperverteerde ambtenaren korps ?

 9. Theo Prinse

  VPRO correspondent Bram Vermeulen in Turkije noemt het huidige islamisme in Turkije de protestantse vorm van islamisme want de tijden zijn verandert en een middenklasse van streng gelovige mohamedanen rukt op in het bedrijfsleven en in de politiek.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.