Kruisvuur: Stem op DDS!

En we doen weer eens mee aan een editie van Kruisvuur. 

U weet wel, dat blogdebat op de website van Sp!ts. 

Dit keer is de stelling: een ketting met een kruisje om de nek maakt je geen minder goede agent.

DDS’ bijdrage is een licht ingekorte versie van mijn post over deze materie eerder vandaag. Wij zijn dus tégen de stelling. Het zal u niet verbazen dat onze grote linkse vrienden van GeenCommentaar de stelling juist verdedigen; anders wordt de fundamentalistische achterban natuurlijk kwaad.

Stem hier. Op DDS natuurlijk.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

  1. Raaf

    En nu de seculariteit doorvoeren in de overige overheidsdiensten. Het werd tijd  (en mea maxima culpa voor al meiner spelfoutjes, I’m no different)

  2. trias politica

    72% VOOR DDS. Ik heb mij -uiteraard- aangesloten bij Raaf.

  3. Raaf

    Wow (op dit moment) is nog steeds 20% er mee eens dat de politie niet religie neutraal dient te zijn. Quite schocking if you ask me. Ditmaal kan ik zondermeer en met volle overtuiging op DDS stemmen.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.