Volgens Buitenhof moet de PVV pro-Europa worden

Want alleen halvegaren zijn tegen een Europese dictatuur. Ofzo. Het is verboden om kritiek te leveren op deze steeds dictatorialer wordende machtsclub.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

  1. knipperlicht

    Telkens proberen de eurofielen om eurokritici voor te stellen als mensen tegen tegen Europa zijn. Dat klopt natuurlijk niet. Je kunt wel degelijk de voordelen van de EU zien en tegelijkertijd niet van mening zijn dat alles dan maar op Europees niveau moet worden beslist en geregeld. Overigens als die Eurofielen de zegeningen van de EU moeten benoemen dan komen ze nimmer verder dan de economische voordelen van een gemeenschappelijke markt en de bewering dat we dankzij de EU een halve eeuw vrede kennen. Voordelen die de eurosceptici natuurlijk ook zien, al valt er op die vrede wel af te dingen, want zonder het Atlantisch bondgenootschap waren we ons nu wellicht van het communisme aan het ontdoen. Deze voordelen rechtvaardigen natuurlijk niet dat automatisch alles wat de EU wil en doet beter is. Ook de bewering dat je in het Europees parlement in coalities moet werken wil je iets bereiken, klopt voor geen meter. Zie de VVD, die een eurofiel Verhofstadt als woordvoerder heeft. Met zo’n woordvoerder blijft er niets van je eigen opvattingen over. Hans van Baalen zit er gewoon voor Jan met de korte achternaam.

  2. tipo

    Dat is toch echt een Europese hoofdstad waar men geen Euro heeft. Kopenhagen, Oslo: Daar heeft Buitenhof nog nooit van gehoord.

  3. cmsuijkerbuijk

    Och ja, wie zegt het hé? Diep medelijden past voor deze man met zijn sleetse linkse eurofiele praatjes.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.