Voor wie de suffe Sinterklaasliedjes nu al zat is

Foto:

En daar kunt u mij onder scharen - alvast een wat minder zoetsappige versie van de Henk Temming-klassieker: "Ik ben toch zeker Sinterklaas niet!" Van een gezelschap met de veelzeggende naam "Kinderen tegen Kinderen."

Ik hoop dat Rutte eens goed aan dit liedje denkt als de linkse oppositie weer eens eist dat er allerlei bezuinigingen niet doorgaan!

En daar kunt u mij onder scharen – alvast een wat minder zoetsappige versie van de Henk Temming-klassieker: “Ik ben toch zeker Sinterklaas niet!” Van een gezelschap met de veelzeggende naam “Kinderen tegen Kinderen.”

Ik hoop dat Rutte eens goed aan dit liedje denkt als de linkse oppositie weer eens eist dat er allerlei bezuinigingen niet doorgaan!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!