NOS versus Mitt Romney

De NOS begrijpt er niets van. Volgens de NOS moet Romney zich ernstig zorgen maken. Hij slaagde er maar namelijk NET in om Iowa te winnen. Wat onze vrolijke flierefluiters van de publieke omroep blijkbaar ontgaat is dat Romney helemaal de favoriet niet was in deze sociaal buitengewoon conservatieve staat. Zijn opdracht was om Newt Gingrich en Rick Perry achter zich te houden. Als dat inhield dat Ron Paul en Rick Santorum – die beide geen schijn van kans maken op de eindoverwinning – hem in Iowa voorgingen, so be it.

Met andere woorden, Romney heeft juist meer hoop dan tevoren op de uiteindelijke nominatie. Hij heeft weliswaar nog altijd een probleem met sociaalconservatieve kiezers (daar heeft de verslaggever een punt), maar Iowa was zeker GEEN tegenvaller.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.