Verslaggever verkneukelt zich om boze Polen

Dames en heren, EénVandaag kwam gisteravond met een nieuw fenomeen op de proppen: popcornjournalistiek. Lekker in je handen wrijven omdat je eigen land onder vuur ligt elders. Je ziet de fonkelende ogen, de opgewekte blik van deze meneer. Nederland wordt te kakken gezet, mooi hoor! Ahem.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

 1. erriebl

  @Raaf
  Dat zal allemaal best, maar dat is nog geen antwoord op mijn vraag, waar in dit stukje dat zou moeten blijken, en zolang dat het geval is, ga ik er in mijn onmetelijke, vast erg linkse, arrogantie maar even van uit dat er met het getoonde niets mis is, maar met de gedachtenwereld van de quasi criticaster en hen die hem daarin kennelijk wel kunnen volgen, des te meer….

 2. Raaf

  Beste Errieble. U kijkt niet kritisch genoeg. Ik neem dat U niet kwalijk, U bent jarenlang geïndoctrineerd door de media en het onderwijs. Sommigen weten zich aan deze kluisters te ontworstelen. U kennelijk niet. Dat is te betreuren maar geen schande. Dit hele land zit vol met lemmingen, struisvogels, hazen, wegkijkers en ikkenietweten-diertjes. U doet me denken aan die drie guitige aapjes: Niets Zien, Niets Horen en Zwijgen. De MSM had en heeft een makkie aan U.

 3. erriebl

  En in welk stukje van dit fragment komt nu precies naar voren dat de heren zich in de handen wrijven over de -overigens terechte-verontwaardiging? Ik heb het gevoel dat Tim in dit fragment iets ziet, wat hij er zelf in wil zien, want hetgeen hij het programma verwijt komt niet zo heel erg naar voren, eigenlijk helemaal niet. Graag maar even uitleg, misschien kijk ik wel niet kritisch genoeg….

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.