Essent voor Samsom

Energiebedrijf Essent steunt PvdA’er Diederik Samsom.

Dat is grappig. Hoewel het twee weken geleden al op Twitter stond, schrijft NRC vandaag dat de campagneleider van Diederik Samsom senior adviseur Simon den Haak van energiebedrijf Essent is. Zijn slogan ‘Nieuwe energie’ heeft Samsom dus niet zelf bedacht. Het is afkomstig van Essent.

Elsevier.nl schrijft:

Een belangrijke lobbyist van energiebedrijf Essent is campagneleider van Tweede Kamerlid Diederik Samsom in de strijd om het PvdA-leiderschap. Samsom presenteerde deze week een werkgelegenheidsplan in de energiesector voor het noorden van Nederland, dat 10.000 banen moet opleveren.

De lobbyist ontkent vanzelfsprekend iedere betrokkenheid bij het plan van Samsom. U en ik weten wel beter. Wilt u voortaan geen energie meer van Essent? U kunt hier opzeggen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

  1. Willem Doorsnee

    Hij gaat straks ook links lullen en rechts zakken vullen. 

  2. Ann

    Pvdalla , tis net onkruid , ze zitten overal , op alle plekken , hoeken en gaten . In alle steden  , gezegend met een  voor  de barbaarse woestijn ideologie knielende burgemeester  zien we waar het toe lIJdt , rampspoed , ellende , no go area’s en  verregaande criminaliteit vanwege de tolerantie die ze hebben  voor de niet toleranten . Een  stelletje lafbekken en hypocrieten  .

  3. Dutchman

    Ze hebben overal hun mannetjes zitten! Al hebben ze in de tweedekamer nog maar één zetel over, toch zullen ze nog overal aanwezig zijn. Dat kan anders, om te beginnen met inderdaad maar één zetel!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.