Essent voor Samsom

Foto:

Energiebedrijf Essent steunt PvdA’er Diederik Samsom.

Dat is grappig. Hoewel het twee weken geleden al op Twitter stond, schrijft NRC vandaag dat de campagneleider van Diederik Samsom senior adviseur Simon den Haak van energiebedrijf Essent is. Zijn slogan ‘Nieuwe energie’ heeft Samsom dus niet zelf bedacht. Het is afkomstig van Essent.

Elsevier.nl schrijft:

Een belangrijke lobbyist van energiebedrijf Essent is campagneleider van Tweede Kamerlid Diederik Samsom in de strijd om het PvdA-leiderschap. Samsom presenteerde deze week een werkgelegenheidsplan in de energiesector voor het noorden van Nederland, dat 10.000 banen moet opleveren.

De lobbyist ontkent vanzelfsprekend iedere betrokkenheid bij het plan van Samsom. U en ik weten wel beter. Wilt u voortaan geen energie meer van Essent? U kunt hier opzeggen.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologie├źn (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!