Google komt met Metro-versie Chrome

Voor Windows 8. 

Google is een metro-versie van Google Chrome aan het ontwikkelen:

Google werkt aan een Metro-verie van zijn Chrome-browser voor Windows 8. De app is gebaseerd op de desktopversie van de browser.

Google zegt tegen Mashable te werken aan een extra versie van Chrome als Metro-app binnen Windows 8. Het zoekbedrijf maakt dat bekend nadat Mozilla eerder deze week zijn plannen verduidelijkte voor een Metro-appvariant van Firefox.

Hoewel het ik het erg leuk vind dat Google hier zo mee bezig is, zou het ze meer sieren als ze hun best deden om Chrome sneller te maken. Firefox, de nieuwste versie ervan tenminste, heeft Chrome namelijk al ruimschoots bijgehaald. Als Google echt wil dat Chrome de meest gebruikte browser wordt moeten ze ervoor zorgen dat deze het snelste en beste alternatief op Internet Explorer blijft.

Zo’n metro-versie is aardig, maar dat is het dan wel.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.