Mooi schilderij van grondwet verbrandende Obama

Via.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

7 reacties

 1. Marcel

  Ik ben een echte radioluisteraar, het stoort me niet zo dat er geen bewegende beelden bij zijn. Ik zit nu een half uurtje in de uitzending maar de strekking van het verhaal is me wel duidelijk.

  Een pareltje !

  Het schilderij boven dit artikel geeft f*ing Obama dus maar al te goed weer zoals hij is.

   

   

  Schokkend !

   

  Hier in de EU is hetzelfde aan de hand overigens, het ESM gaat nog niet zover maar iets zegt me dat we daar gewoon op kunnen wachten.

 2. Caroline

  Omdat iemand het moet doen, hier een (lange) uitleg, er zijn er meer te vinden op you tube, maar deze is erg uitgebreid.

   

  http://www.youtube.com/watch?v=ApB92-28uAI&feature=g-vrec&context=G2eddfa3RVAAAAAAAABQ

 3. Caroline

  Eerlijk gezegd: als de Amerikanen nú niet gaan vechten en die man de gevangenis ingooien met zijn zooitje misdadigers erbij, dan ben ik bang dt het niet meer hoefft/kan.

   

  Het is echt heel erg eng wat er gebeurd is (afgelopen vrijdag) in de VS. Naziduitsland is er niets bij, en het is dus ook maar goed dat we er hier niets van horen. Daar zouden we maar onrustig van worden.

   

  Ook leuk: de president heeft nu de bevoegdheid om overal ter wereld alles te halen waarvan hij maar meent dat het ‘nodig’ is. Kortom, als Obama in zijn hoofd haalt ons gas in beslag te nemen, dan kan hij dat gewoon doen, en als daar een oorlog voor nodig is, dat mag ook gewoon.

   

  Amerikanen kan zelfs verboden worden (alle eten en alles wat met eten te maken heeft of kan hebben is nu voorwaardelijk genationaliseerd!) om eten te zoeken in het bos en dat voor zichzelf te houden.

   

  Het is echt heel erg. Doet me aan het oude Oostduitsland denken. Daar mocht je geen volkstuinen hebben om groente te kweken, want dat was niet nodig in een heilstaat.

   

 4. Mar

  Volgens de laatste onthullingen is Obama communist. Havank volgt stars and stripes niet?

 5. Havank

  Hoe eerder dat deze Obama verdwijnt hoe beter. Hij is mede verantwoordelijk voor de oorlogsmisdaden tegen Lybië samen met de companen Sarkozy en Cameron. Alles voor macht en olie, en voor grondstoffen.

 6. Caroline

  Inmiddels is alles genationaliseerd in de US, het enige wat er nog hoeft te gebeuren is dat Obama het bevel tot de daadwerkelijke inbeslagneming geeft.  

   

  Wanneer lees ik hier nu eens iets over. Mij lijkt dit nogal wat belangrijker dan wie welke vlieg nu weer heeft afgevangen. Gedwongen tewerkstelling, dat is dus dwangarbeid, en eerlijk gezegd heel wat belangrijker dan welke verkiezing dan ook. Let op mijn woorden: er komen dit jaar geen presidentsverkiezingen meer, en misschien wel nooit meer.

   

  Voor alle duidelijkheid: hier is dus martial law ingevoerd, onafhankelijk van het al dan niet bestaan van een oorlogstoestand.

 7. Caroline

  Marcel, dat hier precies hetzelfde gebeurt is niet zo raar, onze ‘leiders’ gehoorzamen aan dezelfde belangen en mensen als die aan welke/wie Obama gehoorzaamt. Het Verdrag van Lissabon gaat ver genoeg hoor, ook volgens dat verdrag mogen we gewoon vermoord worden (en nog zo het een en ander aan tirannie). Wat ik over de Amerikanen zei, nu vechten of het hoeft niet meer, zeg ik eigenlijk tegen mezelf. Maar ja, het is nogal vervelend te moeten constateren dat ik ‘degene ben op wie ik gewacht heb om de zaken recht te zetten’, want zo een held ben ik nu ook weer niet.

   

  Het is echt heel treurig, heel beangstigend, heel gevaarlijk. Helaas vertikken mensen het te zien/horen/geloven wat er alom gaande is. Fluitend naar de gaskamer. Nou ja, misschien is dat niet al te erg als je er maar in slaagt tot aan het einde toe vol te houden dat de feiten geen feiten zijn maar produkten van de eigen verbeelding.

   

  Het is natuurlijk niet voor niets dat Panetta botweg aan het Congres mededeelde dat het leger en de president zelf wel uitmaken wanneer ze waarom en weaar oorlog gaan voeren. Duidelijker kon de boodschap van een coup niet zijn.

   

  Maar helaas, daarober lees je hier dus niets, en dat terwijl Van der Galien toch geschreven heeft dat zijn US nieuw geheel en al compleet is. Nou, ik mis nogal wat, zelfs de impeachment wordt niet besproken, en de coup, die zal wel in mijn aluhoedje zitten.

   

  Enfin, ik ben blij dat je de uitleg waardeert ook al slaap je er misschien wel net zo slecht op als ik.

   

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.