De radicale moslims worden steeds gekker

Duitse journalisten worden bedreigd omdat ze kritisch zijn over het uitdelen van miljoenen korans. Vrouwendag is een joodse uitvinding. Het wordt steeds gekker.

In de landen om ons heen wordt het gezicht van de radicale islam steeds meer zichtbaar. We zien het in België met de debielen van Sharia4Holland, in Groot-Brittannië met talloze haatbaarden die regelmatig op straat demonstreren voor hun ‘vrijheden’ en nu ook in Frankrijk en Duitsland.

In Frankrijk pleitte de sjeik al-Haddouchi ervoor dat Franse moslims het land verlaten richting een Noord-Afrikaans land, omdat ze worden tegengewerkt met bijvoorbeeld een boerkaverbod en het inperken van de oproep tot het vrijdaggebed. Hartstikke mooi natuurlijk, hoe minder radicale moslims in Europa, hoe beter.

In Duitsland worden journalisten bedreigd door salafistische moslims die korans willen uitdelen.

Duitse journalisten die kritisch hebben geschreven over het gratis uitdelen van 25 miljoen korans, zijn op internet bedreigd. Het Openbaar Ministerie heeft al een onderzoek geopend, aldus de autoriteiten donderdag. “Het is voor ons absoluut niet aanvaardbaar dat in Duitsland journalisten worden bedreigd en daarmee de persvrijheid wordt beperkt,” aldus staatssecretaris Fritsche van Binnenlandse Zaken.

Er werden tijdens de paasdagen 300.000 gratis korans uitgedeeld in tientallen steden. Dit is zeer gewiekst van ze. De veiligheidsdiensten krijgen er ontzettend veel extra werk bij door deze actie van de radicale salafisten. Je zou willen dat zoiets kan worden verboden, maar ze gebruiken onze westerse vrijheden, juist om zich tegen ons af te zetten en die vrijheden uiteindelijk helemaal af te schaffen. Zwijnen en apen, dat zijn de kritische journalisten in de ogen van deze moslims. Misselijkmakend.

En in België blijkt een Brusselse imam Vrouwendag een joodse uitvinding te vinden:

Het feest dat die ondankbaren, die vulgairen gecreëerd hebben, behoort niet tot de moslimcultuur. Alleen onwetenden respecteren dit feest, of partijpolitici die de mensen van de goddelijke weg willen afleiden. Vrees God en volg de Soenna, en mijd vernieuwende culturen die niet tot de islam behoren.

Houdt het dan nooit op? Ik wil collega Michael graag geloven dat het in bovenstaande voorbeelden gaat om radicale, fundamentalistische moslims en dat lang niet iedere moslim radicaal is. Dat zal best. Maar mag ik zeggen dat ik ervan schrik hoeveel radicale moslims er in Europa wonen? Er wonen alleen al 500 salafisten in de aan Nederland grenzende deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen. We accepteren het allemaal maar. Het is wachten op een volgende aanslag, terwijl er intussen nog meer journalisten en politici met de dood worden bedreigd en voor het leven moeten worden beveiligd.

Geen politicus die durft te zeggen wat al-Haddouchi zegt: ga terug naar een islamitisch land als je zo ontevreden bent over het vrije westen. Blijf met je poten van onze mooie democratieën af.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

29 reacties

 1. Ook Boos

  Ik kan aardig lezen en ik heb ooit wel eens getracht de Nederlandse vertaling van de Koran te lezen. Nu moet ik zeggen dat de Bijbel me ook al niet zo boeit, maar op ze Rotterdams gezegd, je moet toch echt wel een hardewijker zijn om de Koran uit te kunnen lezen!

 2. Theefeest

  Laat ze de korans maar uitdelen.Laat de mensen het zelf maar lezen.
  Daar ben ik helemaal niet bang voor.

  Ieder weldenkend mens, zal er om moeten lachen.

  Het enigste gevaar is, want ik heb vaker islam apologeten op yt gezien, is dat ze de mensen gaan opvolgen en gaan bestoken met allerlei leugens en on of halve waarheden.

   

  De kracht van de islam bestaat uit, dat de meeste moslims de koran nog nooit hebben gelezen.

   

  Hebben ze het wel, zoals tijdens lessen op school, dan is dat land ver achter in het stenentijdperk, bijv. Afghanistan.

  Maar ik sluit me helemaal aan bij de reactie: wanneer ze het publiek domein gaan opeisen, keihard aanpakken.(Jos 09:18)
  Sluit me wel aan bij iedere reactie die ik heb gelezen.(tot nu toe)

   

  Alleen een toevoeging op de reactie van Ceasar Lion Cachet.(ik ben het niet met u oneens hoor ! )

  maar lol !

  Ons verzetten met alle middelen ?

  Die gasten hebben het vechten in de genen zitten, zij hebben zelfs ervaring met het vechten tegen het meest geavenceerde leger ter wereld. En behalen daar soms (korte termijn) successen.

  Die kennis verspreiden ze over de hele wereld dankzij het wereldwijde web.

  Daarnaast zijn het de beroerdste ook niet, zij helpen graag hun mede broeders over de hele wereld, kijk naar Irak, Syrie, Bosnie, Tsjetjenie, one big happy family.

  Lopen rond met hun ak47’s, het zijn krijgers vanaf de geboorte.

  Bij mij in de buurt, echte iedere gast gaat naar kickbocksen. En als ze problemen veroorzaken dan worden ze er wel door de gemeente op gestuurd.

   

  En wij ? Hoe zit het met ons ?

  Alleen maar vrouwen op de basisschool, die hysterisch Jantje en Pietje uit elkaar haalt omdat ze met elkaar aan het stoeien zijn.

  Daarnaast jochies die geen karakter meer hebben, maar wel weten hoe ze je moeten poken op facebook.

  We hebben geen defensie.

  M.a.w. we are screwed, mocht ooit de pleuris uitbreken.

  Maar dan gaan we links pas echt leren kennen, geloof mij maar.

 3. philippine

  De radicale moslims worden niet steeds gekker, maar het Westen moet steeds meer toegeven dat het zich vergist heeft in de islam en zijn bedoelingen, Lees onderstaande column en link naar de toespraak.

   

   

   

   

  http://www.carelbrendel.nl/2012/04/13/egyptische-presidentskandidaat-ontvouwt-strategie-voor-islamitische-staat/

 4. pietkremer

  Gisteren was er in het Vijfde Uur een reportage over op Urk evangeliserende jonge moslimmannen die de Urkers tot de islam proberen te bekeren. Ze gaan ervan uit dat de christelijke Urkers zich makkelijker laten bekeren dan atheisten omdat islam en christendom raakvlakken zouden hebben. De heren zijn ervan overtuigd dat ons land over een paar generaties een islamitische staat zal zijn. Uit hun gesprekken met Urkers bleek dat ze loyaler zijn aan hun moslimbroeders in Afghanistan dan aan hun landgenoten in Nederland. Ze stellen zich vijandig op tegenover Nederland omdat wij in Afghanistan hun moslimbroeders belagen. Zij zinnen op wraak voor de dood van iedere in Afghanistane gedode moslim. Feit is echter dat hun moslimbroeders niet alleen sneven onder westers geweld maar ook onder geweld van andere moslims, zoals Syrie. Het werd me niet duidelijk bij welke moslimgroepering dfan hun loyaliteit ligt.We moeten ons er op voorbereiden dat we niet alleen evangeliserende Jehovagetuigen aan de deur krijgen, maar ook evangeliserende moslims. En dan maar hopen dat we ons dan even vrij kunnen uiten als tegenover die Jehova-getuigen.

 5. BigLjohn

  De islam is als een kankergezwel. Laat men dit alsmaar voortwoekeren, dan staat Europa alras met een been in het graf. Waarom West Europese overheden zo passief staantegenover dit grote gevaar is voor mij een volslagen raadsel. De heren en dames politici, afgestudeerd en wel aan de universiteit, en tegelijk nog stommer dan de stomste strontboer, laten zich in een hele simpele val lopen. Het befaamde paard van Troye ! Je voelt zo al aan dat het helemaal niet goed zit. Een nep-godsdienst die het voor het zeggen heeft voor de hele wereldbevolking. Nog nooit vertoond in de hele geschiedenis van de mensheid ! Die zogenaamde godsdienst – Islam -, die in feite geen godsdienst is maar in feite een soort duivelskerk, heeft een boek genaamd Koran, waar die duivelse verzen in staan. Salman Rusdie boek de duivelsverzen ! Laat ook heel duidelijk zijn; De gematigde Islam bestaat niet, alleen de agressieve radicale Islam bestaat ! Vergeleken met de Koran, is het verboden boek Mijn Kamf van Hitler in dit verband een heilig boekje. Ik schreef het al eerder; Wordt de grond onder onze voeten te heet voor ons, dan zijn wij vertrokken naar een veilig land. Als er nog een over is hopelijk.

   

 6. marienepien

  Reken er maar op dat ook “gematigde” steeds radicaler gaan worden….

 7. Caesar Lion Cachet

  LS…

   

  Terwijl het Christendom gereduseerd leek te zijn tot een beheersbaar griepje steekt de Islam op uit alle hoeken en gaten als een incurabele kanker waarvan de omvang niet meer te behe

 8. Nittickson

  Geheel eens met Frank. Immigranten die graag in Nederland wonen en goed meedoen hoort niets in de weg te worden gelegd. Mensen die hier komen om te vertellen dat wij alles verkeerd doen, ons snel tot de islam moeten bekeren en die hun middeleeuwse praatjes met geweld en chantage kracht proberen bij te zetten, moeten snel worden verwijderd.

   

 9. Jos

  En hier begint het natuurlijk ook al. Was er eerst alleen maar sprak van zelfcensuur in de kunsten (al of niet onder dreiging van moslimgeweld) gisteren is in Utrect een reclameposten afgeplakt door (een) moslim(s) omdat de poster te aanstootgevend zou zijn voor deze bevolkingsgroep van die tolerante ideologie, die niet thuishoort in “mijn wijk”. Ze claimen dus ook in Nederland de publieke ruimte. En als je al deze verschijnselen niet nu direct hard uitbant, is het einde zoek; de grens zal steeds iets verder worden gelegd. Zeker wanneer de zgn. progressieven (die bij al deze kwesties nu ineesn verdacht stil blijven, dit gedrag bagatelliseren, vergoeilijken en de critici (de vraag is hoelang je nog van critici kunt spreken; je merkt op veel plekken dat er al sprake is van woede) ervan bestempelen als islamofoob, fascist en meer.

  Het wordt me steeds duidelijker: die stilte van de ‘progressieven’, die, als ze hun ogen zouden openen, kunnen zien dat alles waar zij de afgelopen decennia voor hebben gevochten, teniet wordt gedaan door aanhangers van de religie van de vrede en tolerantie, voorkomt uit angst voor veroordeling en geweld….. door die volgelingen van vrede en tolerantie. De ware islamofoob is degene die zich (ondanks dit alles) in stilzwijgen blijft hullen. 

 10. PB

  De echte ellende komt pas als de islamisten het Midden-Oosten redelijk hebben overgenomen. Libie, Egypte, Marokko, Turkije, Tunesie, en nu ook Syrie lijken in hun handen te vallen. Als die situatie in toenemende mate is opgelost, zullen ze hun pijlen gaan richten op Europa door steeds meer de islamitische gemeenschappen in Europa te beinvloeden en te beheersen. In hun visie zijn moslims in Europa ook onderdeel van de wereldwijde politieke gemeenschap van moslims. Dus ze moeten zich er wel mee bemoeien (zie ook het statuut van het OIC). 

  Dan krijgen we in sommige Franse, Engelse en Duitse steden dezelfde situatie als in Thailand, Nigeria, de Fillipijnen, Sudan, Kenia, etc., etc. Als gevolg daarvan staan er weer heel veel Breivikjes op…

   

  En het idiote is dat wij de islamisten helpen aan de macht te komen in Egypte, Libie en Syrie!!!! Als Westen zijn wij gebaat bij een verdeeld midden-oosten.

 11. toetssteen

  @Pietkremer

  Grof genomen lijkt het correct en ik heb uw insteek wel voorzien van een pluspunt, maar ik wil er wel bij aantekenen dat, hoewel het geklets aan de deur tamelijk irri kan zijn, ik deze mensen never en nergens ooit heb kunnen betrappen op een daad van agressie. Sterker nog, ook zij verdwenen in de kampen van AH. Bij mijn weten zaten daar geen moslims. Sterker die hadden hun eigen brigade op de Balkan met goedkeuring van.

   

  Waar een en ander me veeleer aan doet denken is het groene gedram. Boetes voor dit, boetes voor dat, hier schuldig aan, daarom gaat het fout en als we nou maar zeer groen worden, daalt het utopisch groen linkse paradijs af oid.

  Deze baarden noemen het het kalifaat.

 12. shrimpocat

  Ik ben een groot voorstander van de al-Haddouchi doctrine.

 13. toetssteen

  Vooral deze link uit het betoog van Brendel:

  http://www.currenttrends.org/research/detail/khairat-al-shater-on-the-nahda-project-complete-translation

   

  Dat klinkt zeer gematigd…., not.

 14. toetssteen

  In principe zou ik zeggen: deel maar uit, hoe meer mensen lezen hoe meer mensen zullen zeggen: nee, dank u.

  Mijn vraag echter is: zijn de vertalingen (voor salafisten is alleen het Arabisch acceptabel, dus dat is ook weer zoiets), gelijk aan elkaar. Of staat in de rode koran wat anders dan in de blauwe. De rauwe realiteit tegen snoepgoed voor beginners…

  Als dat het geval is ben ik een pertinent tegenstander, is de vertaling toetsbaar correct, laat ze dan maar uitdelen.

 15. Havank

  @Theefeest, ik deel uw conclusies. De moslims kunnen hier (nog) hun gang gaan, omdat we als volk verweekt zijn geraakt door met name de welvaart. En als we geen partijen als de PVV en de SGP hadden, was het nu al veel erger! @Jason, het is niet enkel de PVV ook de SGP heeft tegen de islamisering van Nederland gestemd.

 16. Jason

  @ Trudy

  Wat een gespierde taal, en U zeker in de achterhoede want je kan nooit voorzichtig genoeg zijn. Holland op zijn best.

 17. Jason

  Het zijn de moslems die deze slappe maatschappij gemakkelijk op hun knieen krijgen, de PVV, de enigste partij in Nederland zonder slappe knieen , is ook de enige die daar tegen opstaat, maar krijgt tegenwerking op elk niveau van dit laffe volkje. Het zal er wel weer opuitdraaien dat er bij een volgende oorlog (het Westen tegen de moslems) een andere natie (Amerika bv ?) ons er weer uit moet halen.

 18. StevO

  In feite is elke moslim gek. Het is van begin tot eind naäpen van de bijbel met een Arabisch sausje.

  Veel moslims geloven helemaal niet of niet helemaal in die grap van mohammed.

   

  Ik zou het op prijs stellen als elke moslim die in Nederland wil gaan wonen eerst de islam afzweert.

  Schriftelijk wel te verstaan.

 19. Moes

  Laat ze maar uitdelen, dan houden we een oud papier actie, levert alsnog wat op.

   

  En als diegene die ons, oud papierophalers, bedreigen met woord is het geen probleem, maar met daad, wat let ons dan.

   

  Gaan we gewoon ouderwets progroms houden en knuppelen gewoon ons land uit.

   

  In ons parlement zitten alleen maar lafbekken, ze doen alles om hun positie te behouden, zowel links als rechts.

 20. Moes

  Laat ze maar uitdelen, dan houden we een oud papier actie, levert alsnog wat op.

   

  En als diegene die ons, oud papierophalers, bedreigen met woord is het geen probleem, maar met daad, wat let ons dan.

   

  Gaan we gewoon ouderwets progroms houden en knuppelen gewoon ons land uit.

   

  In ons parlement zitten alleen maar lafbekken, ze doen alles om hun positie te behouden, zowel links als rechts.

 21. louis-portugal

  Ik ken een paar zeer slechte mensen die wel eens geheel naakt af haalf naakt door hun huis lopen en dat integenstelling tot een tent op de eerste video.

   

  Frank ga door.

 22. Likoed Nederland

  Zijn het alleen de radicale moslims die steeds gekker worden?

   

  Wat te denken van de Maleisische premier, die democratie en mensenrechten een ‘Joodse uitvinding’ noemt?

   

  http://likud.nl/2003/10/malaysian-prime-minister-jews-invented-human-rights-and-democracy/

   

 23. Jos

  Het probleem van het uitdelen van korans, ook aan niet-moslims, is dat je er normaal gesproken, tenminste, dat doet de meerderheid van de bevolking, zulke stukken, net als die van jehova’s-getuigen, bij het oud papier doet. En we weten wat het ‘oud papier’ ermee doet: die vernietigt oud papier. En we weten allemaal hoe moslims reageren op 1 vernietigde koran, laat staan 20 miljoen korans in de vuilcontainer. Dus als je bang bent aangelegd voor de dreigementen en het geweld van moslims (in lijn met wat ik hierboven schreef: als je een ware islamofoob bent) dan moet je die koran wel in huis houden. Ach, het is weer een reden om boos te zijn op het duivelse westen met hun ongekuisde museumposters en schilderijen met een varken.

 24. Dick Kraaij

  De multiculti’s zullen ongetwijfeld tegenwerpen dat Breivik en het Dönermoordcommando in Duitsland nog altijd meer slachtoffers hebben gemaakt dan de islamisten – dodelijke slachtoffers wel te verstaan. Ook zullen critici van dit artikel onder driftige verwijzing naar ‘de rechtsstaat’ kunnen aangeven dat wie hier geboren is niet “terug kan”; waar naartoe dan?

   

  Dat zijn valide punten.

   

  De vraag is wanneer de wal het schip zal keren. Dat onder druk alles vloeibaar wordt, zal ook hier opgaan. De moslimgemeenschap in de genoemde landen heeft het dus grotendeels zelf in de hand hoe zij de geloofsvrijheid waarvan het Westen hen doet genieten zal blijven gebruiken. Vroeg of laat zal misbruik worden gestraft.

   

   

 25. Trudy

  Wordt het eens geen tijd dat de autochtone Christenen… die smerige vlooienbaarden, met hun eigen kromzwaarden en bomgordels Europa uittrappen…

 26. peter33

  Frank, niet alleen in de landen om ons heen.

  Vanaf 21:00    http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1248362

 27. Caesar Lion Cachet

  LS…

   

  Terwijl het Christendom gereduceerd leek te zijn tot een beheersbaar griepje steekt de Islam op uit alle hoeken en gaten als een nauwelijks beheersbare kanker. Ik zou zeggen, praat nooit meer over angst voor de Islam maar wees beducht met elke vezel in je donder en bescherm alles dat je lief is met alle middelen die je hebt.Vroeg of laat wordt ook deze kanker overwonnen… Amen !

   

  (Het vorige stukje schoot onafgemaakt uit mijn computer…)

 28. Conan

  Het is mij nooit duidelijk wat die Islamisten met hun baarden, jurken en guitige puntslofjes willen: de grote woeste (haat)baardman uithangen (waar de onverzorgde puntbaard op zou wijzen) of de dikke luie huisvrouw nabootsen (waar de jurk, puntslofjes en het gebrek aan werklust een aanwijzing voor is).

   

  De fascinatie met deze dubbelzinnige types ongaat me totaal. Al kan ik vaak een bulderlach niet onderdrukken als er weer zo’n groepje van die bebaarde, uit Star Wars ontsnapte ondermaatse Jawa’s voorbij komt fluisteren.

 29. Karl Kraut

  En de reden dat ze de korans uitdelen zal natuurlijk zijn in de hoop dat iemand er een verscheurt of in brand steekt. Daarmee mobiliseren de salafisten dan de overige moslims om de macht op straat over te nemen. Daar is dus echt heel goed over nagedacht. 

   

  Ja, de vijfde kolonne van onze bondgenoot Saoedi-Arabië is goed bezig. We zijn ze zelfs aan het helpen om hun handlangers in Syrië de macht over te laten nemen.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.