De radicale moslims worden steeds gekker

Geen categorieapr 13 2012, 9:00
Duitse journalisten worden bedreigd omdat ze kritisch zijn over het uitdelen van miljoenen korans. Vrouwendag is een joodse uitvinding. Het wordt steeds gekker.
In de landen om ons heen wordt het gezicht van de radicale islam steeds meer zichtbaar. We zien het in België met de debielen van Sharia4Holland, in Groot-Brittannië met talloze haatbaarden die regelmatig op straat demonstreren voor hun 'vrijheden' en nu ook in Frankrijk en Duitsland.
In Frankrijk pleitte de sjeik al-Haddouchi ervoor dat Franse moslims het land verlaten richting een Noord-Afrikaans land, omdat ze worden tegengewerkt met bijvoorbeeld een boerkaverbod en het inperken van de oproep tot het vrijdaggebed. Hartstikke mooi natuurlijk, hoe minder radicale moslims in Europa, hoe beter.
In Duitsland worden journalisten bedreigd door salafistische moslims die korans willen uitdelen.

Duitse journalisten die kritisch hebben geschreven over het gratis uitdelen van 25 miljoen korans, zijn op internet bedreigd. Het Openbaar Ministerie heeft al een onderzoek geopend, aldus de autoriteiten donderdag. "Het is voor ons absoluut niet aanvaardbaar dat in Duitsland journalisten worden bedreigd en daarmee de persvrijheid wordt beperkt," aldus staatssecretaris Fritsche van Binnenlandse Zaken.

Er werden tijdens de paasdagen 300.000 gratis korans uitgedeeld in tientallen steden. Dit is zeer gewiekst van ze. De veiligheidsdiensten krijgen er ontzettend veel extra werk bij door deze actie van de radicale salafisten. Je zou willen dat zoiets kan worden verboden, maar ze gebruiken onze westerse vrijheden, juist om zich tegen ons af te zetten en die vrijheden uiteindelijk helemaal af te schaffen. Zwijnen en apen, dat zijn de kritische journalisten in de ogen van deze moslims. Misselijkmakend.
En in België blijkt een Brusselse imam Vrouwendag een joodse uitvinding te vinden:

Het feest dat die ondankbaren, die vulgairen gecreëerd hebben, behoort niet tot de moslimcultuur. Alleen onwetenden respecteren dit feest, of partijpolitici die de mensen van de goddelijke weg willen afleiden. Vrees God en volg de Soenna, en mijd vernieuwende culturen die niet tot de islam behoren.

Houdt het dan nooit op? Ik wil collega Michael graag geloven dat het in bovenstaande voorbeelden gaat om radicale, fundamentalistische moslims en dat lang niet iedere moslim radicaal is. Dat zal best. Maar mag ik zeggen dat ik ervan schrik hoeveel radicale moslims er in Europa wonen? Er wonen alleen al 500 salafisten in de aan Nederland grenzende deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen. We accepteren het allemaal maar. Het is wachten op een volgende aanslag, terwijl er intussen nog meer journalisten en politici met de dood worden bedreigd en voor het leven moeten worden beveiligd.
Geen politicus die durft te zeggen wat al-Haddouchi zegt: ga terug naar een islamitisch land als je zo ontevreden bent over het vrije westen. Blijf met je poten van onze mooie democratieën af.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten