Joost Niemöller bij Knevel & Van den Brink

Foto:

En dan is het nu tijd voor een kort fragment uit Knevel & Van den Brink gisteren, waar onze DDS-collega Joost Niemöller zijn nieuwe boek Het immigratietaboe presenteerde. De hele uitzending terugkijken (kijktip, maar skip dan wel even het gewauwel van Marco Borsato!) kan hierrr, het gesprek met Niemöller staat hierrr.

En dan is het nu tijd voor een kort fragment uit Knevel & Van den Brink gisteren, waar onze DDS-collega Joost Niemöller zijn nieuwe boek Het immigratietaboe presenteerde. De hele uitzending terugkijken (kijktip, maar skip dan wel even het gewauwel van Marco Borsato!) kan hierrr, het gesprek met Niemöller staat hierrr.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!