City blij dat Van Persie niet komt

Gelijk hebben ze.

Robert Mancini, de trainer van Manchester City, is ongelooflijk blij dat Robin van Persie niet komt:

Mancini denkt dat Van Persie lang niet zeker van een basisplaats zou zijn geweest bij City. “Dan hadden we vijf aanvallers van wereldklasse gehad, naast Edin Dzeko, Mario Balotelli, Carlos Tevez en Sergio Agüero”, zegt hij in The Guardian. 

Hij gaat verder: “Dat zou zowel voor mij als voor hen niet eenvoudig zijn geweest, want meer dan drie kan ik er toch niet opstellen. Het was onmogelijk om nog één spits toe te voegen aan de selectie, zelfs al behoort Van Persie tot de beste spelers ter wereld.”

Leuk geprobeerd, maar daar trapt natuurlijk niemand in. Als City Van Persie niet wilde hebben had de club uit Manchester hem gewoon met rust kunnen laten.

Foto: Wikimedia Commons / Roger Goraczniak.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

  1. Michael van der Galien

    Raaf: dat klopt, en als ik City was zou ik ‘m dan ook niet binnenhalen. Maar zij hebben dat wel degelijk geprobeerd. Als zodanig zijn de uitspraken vreemd te noemen.

    MAW: Mancini heeft gelijk… maar is raar bezig.

  2. Two Ravens Black Kettle

    Nee ik moet echt toegeven dat van Persie de laatste twee toernooien de pannen van het dak speelde. Volgens mij is er nog nooit een ‘spits’ geweest die zo weinig heeft gescoord op het internationaal podium als deze miljonair.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.