Arnoud van Doorn wordt vervolgd door OM

Hennep.

Ex-PVV’er en nieuwe-moslim Arnoud van Doorn wordt vervolgd door het OM. Dat bericht De Telegraaf:

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat de tot de islam bekeerde ex-PVV’er Arnoud van Doorn vervolgen voor handel in hennep, schending van het ambtsgeheim, het voorhanden hebben van een alarmpistool en het medeplegen van diefstal met een valse sleutel in het Haagse stadhuis.

Eerder heeft Van Doorn zijn excuses al aangeboden voor deze acties en de politie ‘beloofd’ dat hij voortaan niet meer voor eigen rechercheur zal spelen. Hij beweert namelijk dat hij helemaal niet van plan was om echt in drugs te dealen, maar het vertrouwen van de plaatselijke jeugd slechts probeerden te winnen zodat ze hem zouden vertellen bij wie ze normaal drugs kopen. Ofzo.

Heel vreemd, maar het OM vindt dat blijkbaar geen al te sterk verhaal. 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

8 reacties

 1. toetssteen

  Dat gebeurt op dezelfde wijze als bij andere partijen. 100% garantie bestaat nu eenmaal niet. Positief punt bij de PVV is dat ze buiten worden gezet.

 2. Mike V.

  Die stumper, die verdwaalde ziel, die van Doorn, van de PVV naar de islam, hoe gek ben je dan? Of zou het een infiltrant zijn? Hmmm, stof tot nadenken.

 3. Bes Tolen

  Niet te ontkennen is dat de PVV toch maar een fout heeft gemaakt om deze man waardig te keuren voor een plaats op kandidatenlijsten. Hoe zit dat nou?

 4. Princenvlag

  Van Doorn tilde als penningmeester van de PVV gemeenteraadsfractie in Den Haag de kas voor zijn ambulante drugshandel. Het onbetrouwbare sujet en flapdrol is Godzijdank direct uit de PVV-raadsfractie gezet.

   

  Nog opmerkelijker was zijn islam overgang na een reis naar het barbarenland van de Saoedi’s, waar hij overigens wie weet een gerede kans om een kopje kleiner gemaakt te worden.

   

 5. CDlogo

  Kijk eens aan, amper een blauwe maandag mohammedaan en al in aanraking met justitie…….vooruitstrevendheid kan de man niet ontzegd worden…..

 6. wirbel010

  Hij heeft de leugens van de islam dus ook al overgenomen; wie neemt deze man nu eigenlijk serieus?

 7. M. Brandenburg

  Dat vraag ik me nou af bij heel veel figuren bij de oude partijen, waar we de actieve activisten van Rara enz tegenkomen. Of de onbekwame bestuurders op (deel)geemeentelijk niveau zitten en nooit worden afgerekend op hun daden. Nee daar worden ze weg gepromoveerd naar een uitskend betaalde baan, om soms via een omweg doodleuk in de zelfde baan weer terug te komen bij de regering in welke functie dan ook. 

   

  Bij de PVV wordt je er tenminste direct uitgegooit, een voorbeeld dat als de andere partijen de zelfde benadering zouden hebben veel ellende zou bespran, dus eigenlijk begrijp ik uw opmerking niet zo goed. En hoe meer ik er over nadenk hoe minder ik het begrijp!

 8. Robbert L.

  Wel eens PvdA politici in Amsterdamse haagse en Rotterdamse (deel)raden gevolgd @Bes Tholen?

  Vrouwenhandel, ontvoering, wapenbezit, eerwraak, illigale Hotels en horeca etc, etc, etc.

  Het verschil? Ze zitten er nog steeds

   

  Of ex-ministers die herhaaldelijk dronken uit auto’s gevist worden en de de boel in de doofpot dwingen?

  Of zoals Herfkens met de poen vandoorgaan?

  Het verschil? Ze hebben nog steeds topbaantjes

   

   

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.