Brekend: Tommy Robinson vertrekt bij English Defense League

Opmerkelijke ontwikkelingen in het Verenigd Koninkrijk. De rechts-radicale English Defense League zit vanaf vandaag zonder leiderschap. Tommy Robinson en zijn nummer twee, Kevin Carroll, zijn opgestapt. De reden? Ze vrezen dat ze uiteindelijk niet in staat zouden zijn de extreemrechtse krachten buiten de deur te houden. Om half acht Nederlandse tijd geven ze een persconferentie. 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

5 reacties

 1. shrimpocat

  “It has become painfully obvious that the enemies of freedom have broken Tommy Robinson”:

  http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2013/10/tommy-robinson.html

 2. toetssteen

  Dat zou dus UKIP maar dan nog libertarischer moeten zijn…… Iets klopt er niet.

  Kan geweld nu niet eens een keertje als geweld beschreven worden? Wat heeft geweldadig gedrag nou te maken met iemand die voor zaken als: vrije markt, overheid terug naar de kerntaken, belastingen drastisch omlaag (UKIP) te maken met een stel losgeslagen gekken die wel iets hebben van het stel dat in Nederland losging bij het huwelijk van Beatrix en Claus.

  Kan iemand me nou eens uitleggen wat dat woord rechts erbij doet?

 3. Peter Pan

  Net zoals bij de Occupy-beweging is ook deze samenscholing eindig en gaat zij noodwendig over in geweld. Dat komt omdat de overgang naar een intellectueel en filosofisch milieu afwezig is. Wanneer wij ons het niveau van de discussies tussen Tommy Robinson en de abjecte zaal herinneren, kunnen wij niet anders concluderen dan dat deze straatbeweging eindig was. Het moet op hoger niveau een vervolg krijgen.

 4. shrimpocat

  Er is behoefte aan een partij als de BFP, want Farage lijkt het niet helemaal te snappen.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.