Niet iedereen kijkt onzin-tv

Denkt Filemon Wesselink echt dat iedereen zo’n slechte smaak heeft als hij?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

4 reacties

 1. Adam

  Sinds een jaar of anderhalf, kijk ik geen tv meer. En DDS laat me enkele keren per week zien dat dit geen slechte keus is 🙂

   

  Een groot deel van de programma’s op TV gaat over mensen van TV, die hun mening ventileren over andere TV. Het is een gesloten circuit, dus je mist er niks aan.

 2. mijn-idee

  Kijken naar Filemon, kijken naar DWDD is ook  slechte smaak maar  Filemon ín DWDD,  dat is het tóppunt van slechte smaak.

  Gelukkig zitten er veel knoppen op de afstandbediening, met daaronder de uitknop…

   

 3. LiQselotte Krüger

  Ik ben zegge en schrijven van 1961-1996,uit Nederland weggeweest…en als ik dit soort TV kijk…waar openlijk geslachtdelen in minder elegante vorm benoemd worden door deze kunstblonde feeks..en haar criminele partner..welke op kijkerskosten kapitalen verdienen door hun praktijken..JA,dán vraag ik me werkelijk af waar het verstand én de moraal van de nederlandse bevolking gebleven is.IK ben 68 jaar en heus niet preuts…maar ik schrik nog steeds van het tekort aan schaamte wat dit soort GAJES aan de dag legt..

  ZULKE “programma’s”zie/zag  je in de landen waar ik lang verbleef echt nooit hoor..

  Het is Nederland op zijn smalst!

   

 4. Piet Hein

  PFFF ik krijg het nog aan mijn hart hier:)

   

  Dat mensen uberhaud dit kijken zegt heel veel over het niveau van het Nederlandse volk vandaag de dag.

  Vroeger schaamde je je eigen kapot als je zo door het leven moest of ging, ik weet niet hoor maar die Barbie zou verplicht haar eierstokken in moeten leveren, het is toch van de zotte dat zo’n zak zaagsel zich mag voortplanten, en dan ook zorgen dat de maatschappij opgezadeld word met dat jong wat van normen en waarden nog nooit heeft gehoord., ik kots op dat soort programma;s en en volk wat er zich elke week op verheugd.

   

  WAT IS ER IN DARWINS NAAM TOCH GEBEURD MET NEDERLAND?????????????

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.