Obama zoekt toenadering tot vijanden ten koste van vrienden

De conservatieve columnist Charles Krauthammer ziet de breuk in Amerika’s betrekkingen met Saoedi-Arabië als gevolg van president Barack Obama’s toenaderingspogingen tot Iran als een voortzetting van zijn buitenlandse beleid waarin verzoening met vijanden belangrijker wordt geacht dan oude bondgenootschappen. Een beleid dat vooralsnog weinig heeft opgeleverd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

  1. sprx

    Obama heeft de kant van de islamitische vijand gekozen.

  2. Dick Ahles

    Alle andere moslim staten hebben eigen agenda’s, ook Saoedie  Arabië, en al die agenda’s zijn in the end anti-westers en zeker anti-amerika.

    Er is geen reden om in Syrië te willen ingrijpen, er is geen reden om iets van camberlain achtige afspraken met Iran te maken. Het heeft geen zin mit DIT Turlije vriendjes te zijn, omdat de kans groot is dat je om je eigen levensfeer te verdedigen vrieg of laat tegen de theocratische en zeer anti-semistische moslims komt te staan.

    En zolang de democraten en de linkse elite in Europa niet begrijpt dat alleen Israel daar iets voor ons kan betekenen, lopen we het risico ons in het westen in groot ongeluk te storten.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.