Timosjenko gaat naar Duitsland

Ziek.

Joelia Timosjenko wordt binnenkort overgebracht naar Duitsland:

De vroegere Oekraïense premier en revolutieleider Joelia Timosjenko wordt zeer waarschijnlijk overgebracht naar Duitsland. President Janoekovitsj tekent op korte termijn een wet die dat mogelijk maakt. Timosjenko zit nu nog een celstraf van zeven jaar uit. Haar gezondheid is de laatste jaren verslechterd. De politica lijdt onder meer aan een hernia

Het ergste van dit verhaal is natuurlijk dat de EU er niets aan kan doen dat Timosjenko alleen maar vastzit omdat ze een bedreiging vormt voor de huidige president, Rusland-vriend Janoekovitsj. Men praat af en toe een beetje op hem in, maar daar blijft het dan wel bij. Feitelijk kan hij doen en laten wat hij wil. 

Ja, de EU is echt volkomen nutteloos op dit gebied. 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.