Wilders pakt ambassadeur in Saoedi-Arabië aan

Tweet.

Oeps. Blijkbaar is Geert Wilders niet te spreken over de Nederlandse ambassadeur in Saoedi-Arabië:

Vragen van de leden De Roon en Wilders (beiden PVV) aan de minister van Buitenlandse Zaken over onze dhimmi-ambassadeur in Ryadh.

1.)
Heeft u kennis genomen van het tweetbericht van onze ambassadeur in Ryadh, luidende: “Congratulations to all Saudi people on a very sucessful #Hajj2013 a showcase of Muslim unity, faith. Islam shows it is religion of peace”(*)?

2.)
Wilt u ons uitleggen hoe het door moslims rondjes lopen rond een zwarte steen, het gooien van kiezelsteentjes naar andere stenen, het zeven maal heen en weer lopen tussen twee heuvels en de andere plichtplegingen van de Hadj, aantonen dat de Islam een “religion of peace” is?

3.)
Bent u bekend met de tot geweld aanzettende teksten in de koran, de onderdrukkende strekking van de sharia en de miljoenen mensen wier keel is doorgesneden door moslims die daarbij riepen “Allah is groot” ?

4.)
Wilt u deze ambassadeur, die van al die zaken kennelijk geen weet oftewel zich als een dhimmi gedraagt, onmiddellijk terugroepen? Zo neen, waarom niet?

De overheid zal dat natuurlijk niet doen – dit valt onder het werk van een diplomaat – maar het is desalniettemin goed dat Wilders er even op aandringt dat het westen niet al te hypocriet is, en gewoon tijd en aandacht besteedt aan schendingen van de mensenrechten in Saoedi-Arabië en andere ‘islamitische’ landen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

8 reacties

 1. Richard de II2

  Dat een ambassadeurs de Saoedie’s feliciteert met een geslaagde organisatie van de hadj valt nog te begrijpen.  Maar dat hij daar achteraan nog een extra haal over de keel haalt van de slachtoffers van de islam is onbeschoft. Wilders heeft gelijk, die ambassadeur is niet geschikt voor zijn functie. En dat is: het behartigen van de belangen van de Nederlanders.

 2. shrimpocat

  De actie van de ambassadeur staat gelijk aan wanneer onze ambassadeur in Duitsland Merkel feliciteert met Führergeburtstag.

 3. van dalen

  Kijk maar een wat er in dit mooie boekje staat, HAAT HAAT en nog eens HAAT.

  Maar ik zal het wel weer helemaal verkeerd zien.

  http://www.ex-moslim.nl/

 4. Jan Van

  Dat was wel een lachertje hoor, de antwoorden op de vragen vd PVV….

 5. Ian

  Oh oh oh Geert, kijk toch uit voor onze export. Straks kopen ze geen melkpoeder, kaas, vis, tulpenbollen en burkas meer. Wientjes zal al wel een strakke plasser hebben gekregen van woede, zoveel schade als je onze exportpositie toebrengt.
  Dat Timmermans het in z’n eentje voor elkaar krijgt onze miljardenhandel met Rusland op z’n gat te krijgen en de betrekkingen te verzieken, dát is regeringsbeleid. We willen immers allemaal graag dat een stel drammerige ecoterroristen z.s.m. uit hun koude Russische cellen komen, dat is veel belangrijker dan de aanvoer van Russisch gas, toch?

 6. erriebl

  Misschien dat Wilders en z’n trekpoppen zich eens niet zo moeten aanstellen en zich met serieuze zaken bezighouden. Er zit werkelijk waar niemand in deze samenleving te wachten op dit soort onzin, behoudens z’n kritiekloze klapvee, dat nog in staat is blijmoedig te kirren als de grote roerganger z’n achterban tot op het bot zou beledigen. Het dient geen ander doel dan het eigen gerief van deze minkukel, terwijl op het ministerie van buitenlandse zaken een aantal ambtenaren zich verplicht bezig met deze stompzinnigheid bezig moeten houden, omdat de democratie nu eenmaal vereist, dat vragen van mensen, die, ongeacht hun geestelijke gesteldheid, in het parlement zijn neergezet, worden beantwoord. Maar een beetje geldverspilling is het wel, voor dit soort onzingrappen.

 7. brutebertus

   

  Wie is toch die ambassadeur van ons aldaar ?

  Stuur die gek naar Moskou en schakel aldaar alle lichten in z’n huis uit, zet de voordeur wijd open en kom de volgende dag maar even kijken of tie er nog is.

   

   

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.