Royement twee 50Plus-leden was onterecht

Aldus de commissie van beroep.

Het blijft rommelen bij 50Plus:

Het voormalig bestuur van 50PLUS heeft twee leden onterecht geroyeerd. Tot die uitspraak is de commissie van beroep van de partij woensdag gekomen. Het royement vond alleen plaats op procedurele gronden en er heeft geen inhoudelijke afweging plaatsgevonden, zegt de commissie. Deze uitspraak is bindend.

Laten we hopen dat het interne geruzie nog een tijdje doorgaat bij die partij. Daar wordt de rest van het land namelijk alleen maar beter van. Hoe meer onrustig bij die lobbclub voor egoïstische bejaarden hoe beter. Laat ze elkaar de politiek maar uit jagen.

Jammer genoeg heeft het er alle schijn van dat dit niet gebeurt. Het nieuwe bestuur zegt de uitspraak namelijk te accepteren. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat de neuzen daar over een paar weken toch weer dezelfde kant op staan. Het zou jammer wezen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.