Moslims wassen handen in het bloed van christenen

In Syrië worden christenen geslacht. Hun bloed wordt vervolgens in flesjes gedaan en voor veel geld verkocht aan rijke moslims in Saoedi-Arabië. Die wassen vervolgens hun handen in dat bloed.

Als het jaar 2013 voor christenen op onze aardbol ergens dramatisch is verlopen, dan is het wel in Syrië. De burgeroorlog tussen sjiieten en soennieten bereikte het achterliggende jaar haar hoogtepunt. Verschillende christelijke dorpen en gebieden werden, al dan niet tijdelijk, overgenomen door fundamentalistische rebellengroepen. Dat zorgde in veel gevallen voor tragische taferelen. Veel christenen zijn het land, waar het christendom al tweeduizend jaar bestaat, ontvlucht.

Ergens is dat wrang. In Syrië werden de christenen volgens de Bijbel voor het eerst christenen genaamd. Nu, bijna tweeduizend jaar later, vindt er een grote leegloop plaats. Hetzelfde geldt voor Irak. Ook daar gaan de christenen massaal op de vlucht. Niet voor niets. Een tijdje geleden hield een in Syrië werkzame non een lezing in Duitsland. De verschrikkingen die zij schetste, waren mislijkmakend.

Flessen met bloed
Een filmpje van deze lezing staat sinds kort op internet. Het meest bizarre verhaal vond ik toch wel het verhaal over de flessen met bloed. Terroristen in Syrië slachten christenen en vangen het bloed van die christenen vervolgens op in flessen. Deze flessen met bloed worden vervolgens verkocht aan rijke moslims in Saoedi-Arabië. Het schijnt dat sommige flessen voor $100.000 over de toonbank gaan. De moslims in Saoedi-Arabië wassen vervolgens hun handen in dat bloed. Zij denken dat zij op die manier ook deelnemen aan het moordoffer aan Allah. Over het hebben van bloed aan je handen gesproken. Te ziek voor woorden natuurlijk!

Vooral christelijke vrouwen zijn de dupe in Syrië. Zij worden door de ‘kuise’ ridders van de islam verkracht. De non vertelt in de video dat haar maar liefst 218 verhalen bekend zijn van meisjes die werden ontvoerd, verkracht en vervolgens vrijgekocht. Bij dertien meiden waren de schaamlippen weggesneden (ik denk dat dit gezien moet worden als verlate vrouwenbesnijdenis). Bij drie meisjes was ook nog een borst weggehakt (dat is natuurlijk pure mishandeling en ziek gedrag).

Allah Akbar!
De zuster uit Syrië vertelde de gigantische hoeveelheid van 174 video’s te hebben ontvangen, waarin te zien is hoe christenen worden vermoord door moslims. De meesten van hen worden onthoofd. In de video laat ze een voorbeeld van zo’n video zien. Duidelijk is het ‘Allah Akbar’ op de achtergrond te horen. Het gedrag van deze moslims is echter zeer laag bij de grond.

Hieronder de korte video met de lezing van deze non. De video bevat schokkende beelden en verhalen.

 

Het (christelijke) Westen zwijgt. De paus zwijgt. De media zwijgen. Laten wij niet zwijgen!

U kunt mij volgen op Twitter onder de naam @MeijerHerman. Kijkt u ook eens op mijn site.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

26 reacties

 1. Marg

  Dat van Luther is maar zeer de vraag want er wordt ook gezegd dat het handschrift waarin het geschreven is niet dat van Luther is… en er is maar 1 instantie die belang heeft bij het zwart maken van Luther.

  De kerk van Rome (en voorheen de keizers) hebben altijd Bijbelgelovigen vervolgd, gemarteld en vermoord en niet alleen maar de Joodse medemens. De Bijbel stelt zelf al dat niet iedereen die zegt Heere Heere (of zich Christen noemt) de Heere ook daadwerkelijk volgt (of een Christen is)!

  Ik weet wel dat het voor velen te moeilijk is om onderscheid te maken, maar het is er wel degelijk.

 2. cmsuijkerbuijk

  De Islam ontneemt iedere levensvreugde van de mens!

 3. rinus

  Niet  te vergelijken, maar toch even het volgende bericht om te laten zien wat moslims willen en doen.

   

  Atjeh verbiedt alle nieuwjaarsvieringen.

   

  De viering van het nieuwe jaar is niet besteedt aan de Indonesische stad Banda Atjeh. Met een fatwa zijn alle festiviteiten in de ban gedaan. Vorige week was het ook al verboden om kerstwensen over te brengen aan Christenen.

   

  De sharia politie treed  streng op tegen mensen die toch Nieuwjaar willen vieren. Ze doorzoeken winkels en stalletjes van straatverkopers. Vuurwerk wordt overal in beslag genomen.

   

  ”Er MAG hier geen viering zijn. Het is verboden en haram”! Aldus een woordvoerder.

   

  Waar moslims ook zijn, of ze een minderheid vormen of in de meerderheid zijn, het is echt overal doffe ellend, intolerantie, haat, moord en doodslag met die Islam.

   

   

   

   

 4. Marg

  Er zijn ook mensen die “zwijgen” maar wel degelijk hard werken voor hun broeders en zusters die verdrukt worden. Dit hangen ze echter niet aan de grote klok omdat ze dan én de mensen die ze (willen) helpen en zichzelf (+ omgeving, familie etc) in gevaar brengen.

   

  Naast dit gevaar hebben ze ook geen behoefte aan eventuele goedkeuring/schouderklopjes van anderen, hun beloning komt uit een andere hoek (zoals je naar ik hoop wel weet).

 5. rinus

  @pfkoops. Het overgrote deel van de Christenen in Nederland valt Wilders keihard aan en sprak schande toen het CDA met de PVV in zee ging.  Nu valt men inderdaad weer over elkaar heen over die stickers. In een ”interview” werd Wilders door een NOS-journalist in de hoek gezet als haatzaaier.

   

  Nog idioter wordt het als je ziet dat de meeste Christenen ook nog dolgraag willen samenwerken met de Islam en haar gevolg. Ze willen ze zoveel mogelijk moslims binnen de partij halen. Geen Christen die schande spreekt over wat er met medegelovigen gebeurt zoals ”Syrie”, met als uitzondering Herman en een handvol anderen.

   

  In media als Trouw wordt olv vooral linkse Christenen al jaren weggekeken en berichten worden verdraaid als ze al gepubliceerd worden! Men geeft medegelovigen zo nog een keiharde trap na! 

   

  Daarom is de afkorting van CDA als Christenen Dienen Allah ook zo’n juiste constatering van Wilders. En de ChristenUnie staat wat dat betreft zelfs helemáál vooraan!

   

 6. trias politica

  Christenen, joden, kafirs, dieren. Niets en niemand is veilig voor deze als godsdienst vermomde barbarij.  Ik spreek de hoop uit dat in 2014 steeds meer mensen gaan inzien dat deze barbarij niets met vrijheid, beschaving, laat staan een geloof te maken heeft, maar met wreedheid, onmenselijkheid en totale achterlijkheid.

 7. cmsuijkerbuijk

  “Een goed 2104 gewenst allen…’

  Ik dénk, dat u een hééél klein beetje op de zaken vooruit loopt {;-P

 8. Leo KarelJan

  En dan veroordeelt men een sticker van Geert Wilders met drie waarheden als een koe!

  De Westerse politici en media zijn dood en dood ziek: het gezwel van de politieke correctheid leidt tot dit zwijgen!

  De islam is een zieke en smerige ideologie, maar de kritiek in het Westen richt zich op islambestrijders als Wilders. Hoe verrot kun je zijn?

 9. pfkoops

  En dit alles blijft geoorloofd op grond van de islamitische bronnen als Koran en hadith en natuurlijk de grote moordenaar Mohammed himself. Een goed 2104 gewenst allen…en ga gerust door met dit soort artikelen Herman hoe spijtig het ook is, want in de reguliere media en kerk blijft het onderbelicht op grond van politiek correct gedrag, want men zou eens iets negatiefs over de islam en haar aanhangers durven melden!

 10. gvi1966

  Goed comment waar ik het helemaal mee eens ben. Maar deze christenen die in het verborgenen goed werk doen worden hier niet aangesproken en zullen zich terecht niet aangesproken voelen.

 11. Henri

  Een gruwelijk verhaal. Hebben muzelmannen aan christenen een nog grotere hekel dan aan joden? Ik heb nooit gehoord, dat ze dit soort duivelse symboliek bedreven met joods bloed. Is dit verhaal op waarheid gecontroleerd? Ik zie muzelmannen voor allerlei bestialiteiten aan, maar waarom christen wel en joden niet? Of mis ik iets?

 12. KhunHans

  Marg.

  Als ik zeg de Christenen, bedoel ik de Christenen.

   

  De RK kerk heeft bijna alle middelen ingezet die men zich kan indenken om Het Joodse geloof te vernietigen.

  Luther, in eerste instantie, was redelijk tegen het Joodse geloof, maar uitsluiten met het oog op zieltjeswinnarij.

  Toen dat niet lukte werd hij zo mogelijk nog rabiater tegen de Joden als de RK kerk was.

   

  Ik zal niet ontkennen dat de Christenen “in en beginnen” werden vervolgd, men kan zich natuurlijk afvragen waarom dat was, maar wellicht is het stellen van retorische vragen niet echt handig.

   

  De vervolging van de Joden onder de banieren van de diverse Christelijke denominaties heeft naar schatting miljoenen Joden het leven gekost, en culmineerde in de grote dood door de Duitsers.

  Moet dan wel weer opmerken dat in vele landen, uitzonderingen daargelaten, in meerdere of mindere mate, meegewerkt werd.

  Wat heet, in diverse landen werd direct na de oorlog de weinige overlevenden van de de grote moord nog geconfronteerd met progroms.

   

  En nu, nog geen 70 jaar later zie je, onder het mom van “kritiek” op Israel, de Jodenhaat meer en meer opvlammen, daartoe geholpen door, veelal, politici met discutabele motieven, politici met zwakke ruggen, politici met zeer korte memories, en daarbij geholpen door de pers die meehuilt met de politici en derhalve zijn werk niet goed doet.

   

  Nogmaals, het is droevog dat nu door de idiote islam de Christenen in veelal Arabisch/islamitische landen vervolgd worden, en dit terwijl deze Christenen veelal afstammen van de originele bevolking, terwijl de islamieten de laatkomers zijn.

   

  Dus nogmaals, het wordt tijd dat het westen inziet dat het vijf minuten voor twaalf is.

  En helaas, het tegengaan van de vervolging van de Christenen in Islamitische landen lijkt me welhaast onmogelijk, het grote Christenrein maken is al te ver gevorderd.

  We kunnen deze arme mensen alleen maar opnemen in het westen.

   

  Nogmaals, het is droevig wat er gebeurd, maar wel heel wrang dat de Christenen nu overkomt wat ze 1700 jaar lang de Joden hebben aangedaan.

   

   

   

   

   

 13. Thomasson

  De titel van mijn commentaar
  is wat onaangenaam, maar dat is een waarheid als een koe. De verschrikkingen die
  nu plaats vinden in Syrië, zijn een WAARSCHUWING VOOR ONS ALLEMAAL!!!!. Wat wij
  zien als gruweldaden, zijn voor moslims ‘a way of life’. Dat zijn ze in de regio duizenden van jaren gewend om te doen.

  In Syrië anno 2013 slachten ze
  hun vijanden, drinken graag hun bloed en eten hun hart. In India, tijdens de
  oorlog tegen de Moguls (1483 – 1530), hadden de Moslim strijders alles
  verkracht wat ze tegenkwamen; zelfs dode vrouwen. Deze praktijk werd trouwens
  laatst ook in Zweden door een Somalische vluchtelingen uitgeoefend. Hij
  verkrachtte een stervende vrouw in een garage in Stockholm en ging verder door
  zelfs toen ze dood was http://islamversuseurope.blogspot.nl/2013/11/sweden-police-found-somali-raping-dead.html.

  Iedere dag dat voorbij gaat,
  brengt bootjes vol met dat gevaarlijke ongedierte richting Europa. Deze zwerm
  komt bij Lampedussa waal aan of probeert de grens bij de Spaanse enclave
  Melilla in te breken. Gutmenschen geven opdracht ze uit zee te vissen en ze met
  ‘de mantel der liefde’ te verzorgen. Al beginnen deze Islamitisch en Afrikaanse
  ‘vluchtelingen’ vrij snel hun gevaarlijke aard te tonen, doen onze nationale
  regeringen en de EU er alles aan om de waarheid te verloochen en de signalen te negeren. Dergelijke signalen passen niet in de wereldvisie
  van de multiculturele en politiek-correcte elite. Vooral als er wat te
  verdienen valt (geld onder de tafel die linea recta in een geheime bankrekening
  verdwijnt. Het geld is afkomstig uit de potjes van Arabische oliesjeiks die
  interesse hebben de Islamitische bevolking van Europa snel oplopen). De gewone
  bevolking van Europa zit nu in een benaarde situatie. Aan de ene kant heeft men
  de non stop tsunamigolven van Islamitische en Afrikaanse indringers en aan de
  andere kant de bevolking wordt geleid door een echelon van beleidsmakers die is of politiek-correct gehersenspoeld (bijv. Cecillia Malmström en de Zweedse premier Frederick
  Reinfeldt) of ze zijn zwaar corrupt: zoals de Euro Parlementariërs die hun ziel en
  medemens verkopen voor geld
  http://www.youtube.com/watch?v=ZVfwuFrJ-5E

  en lijnen cocaïne  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/685920/2005/07/15/Coca-iuml-nesporen-in-90-procent-van-toiletten-europarlement.dhtml

   

  Zo beginnen wij het jaar
  2014. Hoe het verder zal gaan? Dat hangt sterk van onszelf af. EEN GEWAARSCHUWD
  MENS TELT VOOR TWEE.

 14. Marg

  DE Christenen? Het was mn 1 denominatie(en wat daaruit voortkwam) die de terreur voerde, ook tegen Bijbelgelovigen:  http://www.homecomers.org/mirror/head.htm ; http://www.homecomers.org/mirror/intro.htm ;

 15. rinus

  Neem mij niet kwalijk. Rabbijnen staan uiteraard in een Synagoge tegenover hun Joodse gelovigen en niet tegenover Christenen, daar ging het even mis…..;)

   

   

 16. rinus

  @pfkoops 19.32u. Uiteraard hoeft die wedstrijd sowieso niet. Ik heb met belangstelling de pdf (gisteravond) al gelezen.

   

  Ik ben Katholiek groot gebracht, maar niet kerkelijk of gelovig (meer). Maar ik vond het mooi om tevens Lucas Hartong te lezen. Ik las elders al met belangstelling zijn columns, en ik las wel eens iets van hem in het Katholiek Nieuwsblad bij mijn ouwe heer. Ik stond wel even te kijken toen hij bij de PVV opdook. Hij is ook degene die waarschijnlijk mijn stem krijgt straks bij de EP-verkiezingen.

   

  En uiteraard kan een Christen op de PVV stemmen! Juist wel! Je kan je andere wang wel toekeren, maar na een zoveelste pak slaag (en wat Christenen te verduren krijgt in de Islamitische wereld) moet er toch een keer feller van je afgebeten worden.

   

  Het is voor mij zo ontzettend onbestaanbaar, ongelofelijk en onbegrijpelijk dat Christenen hun mond blijven dicht houden, maar wel in een grote menigte tegen Wilders te hoop loopt. Dominees, pastors, en zelfs rabbijnen dreigen bekant met de hel voor Christenen als ze PVV stemmen! In steden kunnen Joden niet meer gekleed als Jood normaal over straat!!! Nota bene de man die opkomt voor onze Joods-Christelijke cultuur wordt keihard uitgemaakt voor alles wat mooi en leijk is! Ik vind het werkelijk onbeschrijfelijk en afgrijselijk hoe deze mensen alles laten passeren. En zelfs (nog idioter) alles wat moslims doen, goed gaan zitten praten. Ik walg en ik wordt er misselijk van!

   

  Klinkt misschien niet leuk, maar als je dit schouwspel overziet  is het maar beter dat de Heiland voorlopig even niet op Aarde terug komt. Hij zou door de ”Farizeers” van nu aan het grootste kruis worden genageld wat er te vinden is. De meelopers wenden hun hoofd gewoon weg.

   

  Ik kan het met @gvi1966 17.07u wel eens zijn.

   

   

 17. KhunHans

  Het kan verkeren.

   

  Nu overkomt de Christenen wat de Christenen gedurende pakweg 1700 jaar de Joden hebben aangedaan.

  Het vervolgen en vermoorden op religieuze gronden.

   

  Het is natuurlijk heel wrang dat het nu juist dat middeleeuwse geloof is die meent zijn bereik ten koste van desnoods de wereldvrede wenst te verbreiden, nu zijn vieze pijlen richt op zowel de Christenen en de Joden.

  Maar wat wil je nu, een zo agressief uitgedragen geestelijk wanproduct proberen tegen te houden met “nette”  middelen en zachte handen werkt echt niet.

   

  Het wordt tijd dat de Christelijke wereld inziet dat het Joodse geloof niet de vijand is.

  Dat niet Israel de bron van de wereldellende is.

  Maar de Islam, met de Arabieren voorop.

   

  Het wordt tijd dat de westerse wereld inzie dat de derde wereldoorlog al jaren bezig is.

  Het wordt tijd dat het ontkenningsgedrag van de oilitici en de pers eindelijk eens wordt ingeruild voor realiteitszin.

  Het wordt tijd dat de westerse wereld, samen met Israel, de Islam aanzegt: genoeg!

  En niets meer accepteert van wat de in de middeleeuwen verkerende idiote islamieten ons wensen aan te doen

   

   

   

 18. Cee2

  Alle geloven „verbieden” :problem solv ed.

 19. Pierre Lebon

  We moesten de vrijheid van godsdienst nog maar eens kritisch onder het vergrootglas leggen.

  De islam lijkt me nauwelijks een godsdienst. Het is eerder een vrijbrief voor pedo’s, moordenaars, verkrachters, criminelen en barbaren.

  Erger dan mein kampf. Westerse landen zouden zich hiervan moeten distanciëren.

 20. nick

  Het is goed, heel goed om bovenstaand stuk hier op DDS te zetten. Dank hiervoor Herman! 

  Hierin worden de verschrikkingen van de Islam juist weergegeven! Ik hoop dat velen hiervan kennnis zullen nemen en eindelijk eens de ogen zullen opengaan! 

  Inderdaad LeoKarelJan, hier in ons land, veroordelen onze politici en hun linkse propaganda machine de sticker van Wilders, hoe is het mogelijk, er staat niets verkeerds op, enkel de waarheid maar die mag niet verteld worden. Liever laat men Christenen vervolgen en uitmoorden dan toegeven dat Wilders gewoon gelijk heeft!! 

  We kunnen niet genoeg de waarheid en de verschrikkelijke werkelijkheid over de Islam onder de aandacht brengen!

 21. pfkoops

  @rinus http://svpbunschoten.nl/PVVChristenen.pdf
  Goede analyse, in de bijlage nog wat achtergrondinformatie. Ik doe verder niet mee met de wedstrijd wie de beste christenen zijn. Probeer met vallen en opstaan Jezus te volgen…

 22. cmsuijkerbuijk

  “Ik zie muzelmannen voor allerlei bestialiteiten aan, maar waarom christen wel en joden niet? Of mis ik iets?”

  De Joden zijn op in Syrië!

 23. gvi1966

  En één van de zeven engelen, die de zeven schalen hadden, kwam en sprak met mij, zeggende: Kom hier, ik zal u tonen het oordeel over de grote hoer, die zit aan vele wateren, met wie de koningen der aarde gehoereerd hebben, en zij, die op de aarde wonen, zijn dronken geworden van de wijn harer hoererij. En hij voerde mij in de geest weg naar een woestijn. En ik zag een vrouw zitten op een scharlakenrood beest, dat vol was van godslasterlijke namen, en het had zeven koppen en tien horens. En de vrouw was gehuld in purper en scharlaken en rijk versierd met goud, edelgesteente en paarlen, en zij had in haar hand een gouden beker, vol gruwelen, en de onreinheden van haar hoererij. En op haar voorhoofd was een naam geschreven, een geheimenis: het grote Babylon, moeder van de hoeren en van de gruwelen der aarde. En ik zag de vrouw dronken van het bloed der heiligen en van het bloed der getuigen van Jezus.

 24. cmsuijkerbuijk

  De westerse Christenen? Het lijken wel Lemmingen!

 25. pierreofzo

   

  Die mensen voeren gewoon uit, wat hun ideologie hen voorschrijft.

   

  …en doodt hen waar ge hen aantreft, op de plaatsen waaruit ze u verdreven hebben. Het ongeloof is erger dan de doodslag…..

   

  Strijdt tegen hen tot de afgodendienst niet meer bestaat en de religie geheel aan Allah behoort.

   

  ( en voor afvalligen) Als zij zich van u afkeren, grijpt hen en brengt hen ter dood war ge hen maar vindt.

   

  Mohammed is Allahs apostel. Zij die hem volgen zijn meedogenloos voor de ongelovigen maar mild voor elkander.

   

  Laat de gelovigen niet de ongelovigen tot vrienden nemen in plaats van de gelovigen.

   

  Gelovigen! Kiest niet uw vader en uw broers als vrienden alsij het ongeloof boven het geloof verkiezen.

   

  Tientallen van deze passages zijn er telezen.

   

  Het blijken er nog niet genoeg om mensen in ons land de ogen te openen.

   

 26. gvi1966

  Christenen die heulen met de islam en er alles aan doen om in een goed blaadje te komen bij de machtigen van de aarde zijn afvalligen. De christenen waaronder ik mijzelf reken vallen daar niet onder. En de koningen der aarde genoemd in openbaring 17 (waaronder ook de NL elite) hoereren op dit moment met de islam vanwege de olie.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.