Moslims wassen handen in het bloed van christenen

Geen categoriedec 31 2013, 15:00
In Syrië worden christenen geslacht. Hun bloed wordt vervolgens in flesjes gedaan en voor veel geld verkocht aan rijke moslims in Saoedi-Arabië. Die wassen vervolgens hun handen in dat bloed.
Als het jaar 2013 voor christenen op onze aardbol ergens dramatisch is verlopen, dan is het wel in Syrië. De burgeroorlog tussen sjiieten en soennieten bereikte het achterliggende jaar haar hoogtepunt. Verschillende christelijke dorpen en gebieden werden, al dan niet tijdelijk, overgenomen door fundamentalistische rebellengroepen. Dat zorgde in veel gevallen voor tragische taferelen. Veel christenen zijn het land, waar het christendom al tweeduizend jaar bestaat, ontvlucht.
Ergens is dat wrang. In Syrië werden de christenen volgens de Bijbel voor het eerst christenen genaamd. Nu, bijna tweeduizend jaar later, vindt er een grote leegloop plaats. Hetzelfde geldt voor Irak. Ook daar gaan de christenen massaal op de vlucht. Niet voor niets. Een tijdje geleden hield een in Syrië werkzame non een lezing in Duitsland. De verschrikkingen die zij schetste, waren mislijkmakend.
Flessen met bloed
Een filmpje van deze lezing staat sinds kort op internet. Het meest bizarre verhaal vond ik toch wel het verhaal over de flessen met bloed. Terroristen in Syrië slachten christenen en vangen het bloed van die christenen vervolgens op in flessen. Deze flessen met bloed worden vervolgens verkocht aan rijke moslims in Saoedi-Arabië. Het schijnt dat sommige flessen voor $100.000 over de toonbank gaan. De moslims in Saoedi-Arabië wassen vervolgens hun handen in dat bloed. Zij denken dat zij op die manier ook deelnemen aan het moordoffer aan Allah. Over het hebben van bloed aan je handen gesproken. Te ziek voor woorden natuurlijk!
Vooral christelijke vrouwen zijn de dupe in Syrië. Zij worden door de 'kuise' ridders van de islam verkracht. De non vertelt in de video dat haar maar liefst 218 verhalen bekend zijn van meisjes die werden ontvoerd, verkracht en vervolgens vrijgekocht. Bij dertien meiden waren de schaamlippen weggesneden (ik denk dat dit gezien moet worden als verlate vrouwenbesnijdenis). Bij drie meisjes was ook nog een borst weggehakt (dat is natuurlijk pure mishandeling en ziek gedrag).
Allah Akbar!
De zuster uit Syrië vertelde de gigantische hoeveelheid van 174 video's te hebben ontvangen, waarin te zien is hoe christenen worden vermoord door moslims. De meesten van hen worden onthoofd. In de video laat ze een voorbeeld van zo'n video zien. Duidelijk is het 'Allah Akbar' op de achtergrond te horen. Het gedrag van deze moslims is echter zeer laag bij de grond.
Hieronder de korte video met de lezing van deze non. De video bevat schokkende beelden en verhalen.
Het (christelijke) Westen zwijgt. De paus zwijgt. De media zwijgen. Laten wij niet zwijgen!
U kunt mij volgen op Twitter onder de naam @MeijerHerman. Kijkt u ook eens op mijn site.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten