Van Rompuy wil meer Europa

ZUCHT!

Ik word zo gigantisch moe van al die gasten uit Brussel. Die zien werkelijk waar maar één weg voor zich en dat is meer Europa. Europaatje nooit genoeg. Wat er ook gebeurt, dat nieuwe wereldrijk moet er komen.

Euro-voorman Herman van Rompuy pleit in Trouw voor een verdere integratie van de economieën van de eurolanden. Morgen treedt Letland als achttiende land toe tot de eurozone. De groeiende euroscepsis kan maar op één manier worden beantwoord, volgens Van Rompuy, namelijk door een betere werking van de eurozone.

De oplossing van Van Rompuy voor euroscepsis is dus de mensen nog meer Europa door de strot duwen. Wat een stelletje…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

8 reacties

 1. cmsuijkerbuijk

  Deze Penis Pendulum Gigantus, oftewel enorme grote hanglul, is voer voor psychologen. Die hebben studiemateriaal aan deze man, ongelofelijk. Ze zullen járen vooruitkunnen met het analyseren van die grijze massa, die voor normale mensen hersenen zijn, maar bij hem waarschijnlijk slechts bestaat uit spinnewebben en stofnesten!

 2. cmsuijkerbuijk

  Je kunt hier lange en ingewikkelde stukken over schrijven, maar er rest mij maar één reactie: “Hier heb ik geen woorden voor!”

 3. Dick Kraaij

  De tweet van Peter van Dalen was mooi. Maar goed, daarmee krijg je dit soort technocraten dus niet weg.

   


  30 december

  Deze man leeft tussen documenten. Heeft nimmer een middenstander in Cyprus of boer in Catania gesproken

   

  De hoofdstroommedia gaan niet vrijuit. Hermanus de Eerste draagt voor de zoveelste keer eigenhandig de eurocrisis ten grave. Dat dit nog nieuws is! #fail


   

   

 4. Bas Koning

  Ein Volk, ein Reich, ein Führer

   

 5. François

  Rompuy ‘wil’ wat de clique wil, want daar wordt hij als trekpop voor betaald (op rekening van de burger). Europa gaat inderdaad gewoon door met waar het met bezig is: een testlab zijn voor de ‘new world order’ (zie de ‘Laeken declaration on the future of the European Union’ en ‘European Convention’), met de burgers als rhesusaapjes. Nog één schijnverkiezing ‘in goede banen’ leiden en dan volle kracht voorwaarts. Die door de belastingbetaler levenslang gepamperde trekpop Rompuy gaat dan met riant en waardevast pensioen, alweer op rekening van de belastingbetaler, en behoudt zijn immuniteit. Zijn kostje is gekocht.

 6. Bob Fleumer

  Niet alleen moe, deze mensen met o.a. van Ropmuy zijn zo doof voor argumenten van mensen die er veel meer van weten dan deze nitwit oftewel nat vaatdoekje, dat woorden en argumenten niet voldoen om deze mensen een halt toe te roepen. Ik verklaar al jaren dat we in een sluipende admininstratieve oorlog verwikkeld zijn met de EU moloch in Brussel.

  Van Rompuy moet achter de tralies waar hij behoort.

  Als je arts zou hebben die zo slecht luisterd naar zijn patienten dan waren we al dood geweest.

 7. OphEUffen

  “”De oud-premier van België zegt verder geen verklaring te hebben voor de steeds eurokritischere houding van Nederland als een van de grondleggers van Europese integratie.””

   

  Tsja, zegt bovenstaande opmerking niet alles? Persoonlijk ben ik de leugenachtige Brusselse giffabriek gruwelijk zat. Als Rompie, alias Natte Dweil, daar geen verklaring voor weet geeft dit eens te meer aan welke volstrekt debiele figuren de macht in handen hebben.

 8. iMachia

  @csmsuijkerbuik

   

  Ik heb er wèl woorden voor: komend jaar tegen stemmen. En zo nodig met hooivorken naar Brussel!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.