Wilders zou Mohammed Rabbae baan moeten aanbieden

Als er iemand kundig is in het in de schijnwerpers zetten van Geert Wilders, dan is het voormalig GroenLinks-Kamerlid Mohammed Rabbae wel.

“‘De islam is een leugen, Mohammed een crimineel, de Koran is vergif,” luidt de tekst op de anti-islamsticker van Geert Wilders. Geen sticker die ik op de bumper van mijn auto in Den Haag zou plakken – al is het maar omdat ik dan morgen geen auto meer heb – maar goed, vrijheid van meningsuiting is een groot goed. En dus mag je in Nederland godzijdank zeggen dat de islam een leugen is (dat zou toch iedere atheïst en christen moeten beamen?), en dat Mohammed een crimineel was (was hij dat niet dan?) en dat de koran vergif is (er staan inderdaad behoorlijk lelijke teksten in die aansporen tot haat en geweld).

Vrijheid van meningsuiting, een groot goed dus. We leven niet in Saoedi-Arabië. Mohammed Rabbae, de baas van het margeclubje Landelijke Marokkanen Beraad, beroepsmarokkaan en voormalig GroenLinks-Kamerlid, wil juist niet in een Nederland leven waar je mag denken en zeggen wat je wil. Hij leeft liever in de vrijheidsbeknottende wereld van de islam. Dat blijkt wel: hij heeft bij Google geklaagd toen Wilders, die al meer dan negen jaar wordt beveiligd vanwege zijn kritiek op de islam, een e-mailadres opende voor aanvragen van de anti-islamsticker. Met succes, het Gmail-account werd gesloten. In reactie daarop twitterde Wilders:

Wilders opende een nieuw e-mailadres, dat nog steeds werkt: islamsticker@islamsticker.org. U kunt al raden waar Rabbae nu al dagen mee bezig is. Die man is geobsedeerd door Wilders en de zijnen. Inderdaad, Rabbae heeft opnieuw zitten klagen over het mailadres, dit keer bij het internetbedrijf One.com. Het is hem niet gelukt het mailadres te blokkeren, want het bedrijf wil daar niet aan beginnen. Pas als er klachten zijn van de autoriteiten, komt One.com in actie. Een uitstekende reactie.

Rabbae, woedend dat hij de vrijheid van meningsuiting niet weet te beknotten: “Ze zijn nog niet van ons af.” Is dat een dreigement, heer Rabbae? Het opvallende aan deze hele ophef is dat Rabbae werkelijk zijn stinkende best doet om Wilders in de schijnwerpers te zetten. En hij toont ook het gelijk van Wilders aan: moslims zijn wel erg snel op hun teentjes getrapt en met de vrijheid van meningsuiting hebben ze niets. Wilders kan alleen maar in zijn handjes wrijven met de gratis PR dankzij Rabbae. Misschien wordt het tijd dat hij hem een officiële baan binnen de PVV aanbiedt. Rabbae zou een uitstekende spindoctor en campagneleider zijn voor de standpunten van de PVV.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

18 reacties

 1. Antivenin

  Gematigde moslims doen niets anders dan de fanatiekelingen het vuile werk laten opknappen!  Ze zijn niets anders dan camouflage voor de fanatieke stoottroepen. Wat zou er gebeuren als alle moslims zich gedroegn als de fanatiekelingen? Dan zou de autochtone bevolking wakker schrikken, de islam zien voor wat het is: een rechtstreekse bedreiging voor alle niet-moslims, en maatregelen nemen om die walgelijke ideologie met een religieus sausje te lozen.  

 2. gvi1966

  Waarom zou Wilders Rabbae op de loonlijst moeten zetten als deze verzuurde marokkaan gratis voor publiciteit wil zorgen? Overigens is er naar mijn mening niets mis met het artikel van Frank Verhoef.

 3. paul jongbloets

  ‘Je bent pas echt vrij, wanneer je beseft dat je helemaal niet vrij bent.’ Deze zin schoot me zo eens binnen, een paar jaar geleden en is nog steeds blijven hangen…. Binnen een bepaald kader kun je inderdaad nog je mening uiten. Echter, men moet steeds meer letten op wat er binnen dat kader, of binnen een bepaalde context gezegd mag worden. (is eigenlijk in gang gezet na de moord op Pim Fortuyn en Van Gogh).

  Het feit dat je je al moet bezinnen voordat je iets mag zeggen is eigenlijk al een grove beperking, want oh jee, je zou eens iemand voor het hoofd kunnen stoten en een paar advocaten op je dak krijgen ! (of op straat in elkaar geslagen worden) Aan de andere kant  moet je je ook afvragen of iets gezegd MOET worden. ‘Zeg niet wat je weet, maar weet wat je zegt.’ is een bekend spreekwoord. Gematigde moslims bijvoorbeeld, daar heb ik niets tegen, Wilders zelf ook niet. Als je je maar aanpast en je niet laat leiden door een radicale en ridicule religie.

  (Islam is niet de enige religie, maar wellicht wel de ergste vorm van ‘religie’)

   

  Wat als de stickeractie een succes is en iedereen plakt deze wel overal en nergens ? Veel moslims -ook de gematigde- zullen dit hoogstwaarschijnlijk aanvoelen als een afkeuring van hun geloof en leefwijze door de autochtone bevolking en niet stilstaan bij de werkelijke inhoud van de tekst. Het zal -onbedoeld- haat zaaien en nog méér Islam bekeerlingen kweken. En wie storm oogst, zal storm oogsten.

   

  Off-topic wellicht:

   

  Feit is en blijft dat de moslims in Nederland en elders in Europa numeriek gaan overheersen ten opzichte van de autochtone bevolking. Dat is het werkelijke probleem. Segregatie en het verdwijnen van de nationale identiteit.

   

  Een strategisch plan van aanpak van de PVV, daar zit ik op te wachten, niet een stickeractie.

  We moeten het de fanatieke haatdragende Islam-moslim het zo niet naar de zin maken dat ze dolgraag terug willen naar het land van herkomst.

   

  Een Russin zei eens het volgende tegen mij:  ‘In Russia, we don’t make them feel welcome’

  Daar hebben ze ook veel problemen met moslims uit onder meer de Kaukasus, maar Poetin is tenminste iemand die opkomt voor zijn volk !

   

  Links Nederland heeft helaas wel gezorgd dat ze hier welkom waren, te ‘gast’.

  Nu is het tijd dat ze ‘vaarwel’ gaan zeggen, helaas voelen ze zich hier de koning te rijk.

   

  Dat is de bittere realiteit en als postbode zie het iedere dag toenemen, hoe de vrijheid minder wordt.

  Morgen twee wijken lopen, die in een toekomstig ‘no go area’ liggen. Als ik daar die stickers ga flyeren, dan is er binnenkort weer een Nederlandse postbode minder. Zal ik dus maar niet doen, al zou ik er in principe wel vrij voor in mijn recht staan. Maar waarom zou ik ? Ik heb bedacht dat dit niet verstandig is. Zie het stuk hierboven…

   

  En daar wil ik het voorlopig bij laten, want er komt nog heel veel spannend ‘nieuws’ in 2014

   

  Gelukkig Nieuwjaar !

 4. paul jongbloets

  Wie storm zaait, zal storm oogsten. Moet het natuurlijk zijn !

 5. Jones

  Goed verhaal, alleen moet deze groen nikser, deze parasiet, ophoepelen en snel.

 6. Jan

  Normaal ben ik het wel eens met Frank Verhoef, dat je Wilders niet moet bestrijden door hem aandacht te geven. De sticker-actie lijkt echter toch een actie waarmee Wilders zich enigszins overschat heeft. In de peilingen loopt de PVV nu behoorlijk terug. Wat dat betreft is de aandacht hiervoor vragen door Rabbae nu niet zo verkeerd. Al kun je je afvragen of hij de juiste persoon is om dit te doen.

 7. The Fox

  Helaas wjst de MSM er weer niet op dat deze beroepszielige geen enkel probleem heeft om boek te verbieden en impliciet steun te geven aan een moordopdracht aan de schrijver.

   

  Omdat hij totalitair links komt hij overal mee weg. Groen Links links liberaal? Dus niet.

 8. Tegendraads

  Laat die parasiterende uitvreter lekker teruggaan naar zijn zandbak in plaats van ons te vervelen met zijn misselijke acties.

 9. rinus

  Ik zei bij het eerste nieuws over die stickers al gelijk dat ik het jammer vond en dat het (virtuele) zetels gaat kosten. De PVV bindt namelijk ook steeds meer kiezers van andere partijen.

   

  Nu die stofwolken een beetje optrekken zie je weer hoe gelijk Wilders heeft. Ik denk namelijk dat niemand zo’n sticker op zijn auto zou durven plakken. Iedereen is bang om ”problemen” te krijgen met moslims. En dat zegt dus alles.

   

  Daarnaast erger ik me kapot aan die volidioot Rabbae die na een (bijna) halve eeuw in Nederland wel achter critici zoals Wilders aanzit, maar nog geen eens normaal Nederlands spreekt.

   

   

 10. redactie TrefPuntEU

   

  ..Goed alternatief voor creatieve mensen: BUMPER-, KLIKO-, SCOOTER-,  TREINraam-, TRAMraam-, BUSraam-, TOILETdeur-, kleven..?

   

   

   

  .

   

 11. avander

  @Jones 2014 – 11:01
  Sorry Jones, maar je gaat de verkeerde kant op. Deze site is nu juist voor de vrije mening.
  Dat houdt in dat ieder zijn mening over een item kan en mag geven. Als je het niet met een ander eens bent mag je dat met argumenten weerleggen. Ophoepelen en wegwezen is Joop terminologie.

 12. dr.Kwast

  Rutte: 2.
  Zaait islam, islam zaait moslims, moslims zaait terreur, terreur zaait zelfmoorder, zelfmoorder zaait de dood, allah oogst, wij verliezen en treuren.

 13. LiQselotte Krüger

  Nu die stofwolken een beetje optrekken zie je weer hoe gelijk Wilders heeft. Ik denk namelijk dat niemand zo’n sticker op zijn auto zou durven plakken. Iedereen is bang om ”problemen” te krijgen met moslims. En dat zegt dus alles.

   

  DAT is ook het motief van Wilders….bewijzen dat we niets durven ondernemen DWZ bewijzen hoeveel macht de islam al  heeft in ons Kikkerlandje..

  Deze Mohammed Rabbae zou eens nederlands moeten leren en al zijn funkties neer moeten leggen ON-verteerbaar deze man…HOE lang wordt dit nog getolereerd? HIJ kan en kon zich niet neerleggen bij de vrjspraak van Wilders  Is dat liefde voor ons Vaderland? Ik denk eerder haat.!

  Trouwens vannacht werd er in een wijkgebouw in mijn woonplaats brand gesticht omdat de inwonende autochtonen ouderen er geen plaats meer vinden voot kaartspel en zo ..Het gebouw is dagelijks tot de laatste stoel bezet door marokkanenmannen..en de jeugd ,meestal tokkies en werkeloze heeft het heft in eigen hand genomen,en begon er vrand te stichten….de politie circuleert ook vandaag al de hele dag.

  DIT wordt een drama want de autochtone bevolking blijft dit niet pikken…..

 14. Bes Tolen

  Rabbae is in staat gebleken dit land zoveel slechter te maken. Zoveel meer ellende. Zoveel meer afbraak.

 15. topsporter

  De PVV bedankt onze Frank voor deze extra aandacht, super.

 16. louis-portugal

  Ik zou ook niet zo´n sticker op mijn auto plakken omdat iker geen zin in heb om iedere keer naar de garage te gaan voor reparaties of zelfs een nieuwe moeten kopen omdat hij in de fik gestoken is.

 17. cmsuijkerbuijk

  “Wie storm zaait, zal storm oogsten. Moet het natuurlijk zijn !”

  Het gezegde is: “Wie wind zaait, zal storm oogsten”

 18. bandini

  Waarom plak hij zo’n sticker niet op de bumper van de auto van Rabbae?

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.