Wilders zou Mohammed Rabbae baan moeten aanbieden

Geen categoriejan 01 2014, 9:00
Als er iemand kundig is in het in de schijnwerpers zetten van Geert Wilders, dan is het voormalig GroenLinks-Kamerlid Mohammed Rabbae wel.
"‘De islam is een leugen, Mohammed een crimineel, de Koran is vergif," luidt de tekst op de anti-islamsticker van Geert Wilders. Geen sticker die ik op de bumper van mijn auto in Den Haag zou plakken - al is het maar omdat ik dan morgen geen auto meer heb - maar goed, vrijheid van meningsuiting is een groot goed. En dus mag je in Nederland godzijdank zeggen dat de islam een leugen is (dat zou toch iedere atheïst en christen moeten beamen?), en dat Mohammed een crimineel was (was hij dat niet dan?) en dat de koran vergif is (er staan inderdaad behoorlijk lelijke teksten in die aansporen tot haat en geweld).
Vrijheid van meningsuiting, een groot goed dus. We leven niet in Saoedi-Arabië. Mohammed Rabbae, de baas van het margeclubje Landelijke Marokkanen Beraad, beroepsmarokkaan en voormalig GroenLinks-Kamerlid, wil juist niet in een Nederland leven waar je mag denken en zeggen wat je wil. Hij leeft liever in de vrijheidsbeknottende wereld van de islam. Dat blijkt wel: hij heeft bij Google geklaagd toen Wilders, die al meer dan negen jaar wordt beveiligd vanwege zijn kritiek op de islam, een e-mailadres opende voor aanvragen van de anti-islamsticker. Met succes, het Gmail-account werd gesloten. In reactie daarop twitterde Wilders:
Wilders opende een nieuw e-mailadres, dat nog steeds werkt: [email protected]. U kunt al raden waar Rabbae nu al dagen mee bezig is. Die man is geobsedeerd door Wilders en de zijnen. Inderdaad, Rabbae heeft opnieuw zitten klagen over het mailadres, dit keer bij het internetbedrijf One.com. Het is hem niet gelukt het mailadres te blokkeren, want het bedrijf wil daar niet aan beginnen. Pas als er klachten zijn van de autoriteiten, komt One.com in actie. Een uitstekende reactie.
Rabbae, woedend dat hij de vrijheid van meningsuiting niet weet te beknotten: "Ze zijn nog niet van ons af." Is dat een dreigement, heer Rabbae? Het opvallende aan deze hele ophef is dat Rabbae werkelijk zijn stinkende best doet om Wilders in de schijnwerpers te zetten. En hij toont ook het gelijk van Wilders aan: moslims zijn wel erg snel op hun teentjes getrapt en met de vrijheid van meningsuiting hebben ze niets. Wilders kan alleen maar in zijn handjes wrijven met de gratis PR dankzij Rabbae. Misschien wordt het tijd dat hij hem een officiële baan binnen de PVV aanbiedt. Rabbae zou een uitstekende spindoctor en campagneleider zijn voor de standpunten van de PVV.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten