Doden bij demonstraties in Thailand

Tentenkampen.

In Thailand wordt al maanden gedemonstreerd door demonstranten tegen de huidige regering. Eens in de zoveel tijd ontstaat er een grote confrontatie met de politie als de ‘juten’ proberen tentenkampen te ontruimen. Daarbij gaat het er lomp aan toe.

Bij ontruimingen van protestkampen in Bangkok zijn een agent en een burger omgekomen. De burger was een man van 52 die in zijn hoofd is geschoten. De agent stierf aan een verwonding in zijn borst.Bij de ontruimingen wordt geschoten. Door wie is niet duidelijk. Daarbij zijn zo’n zestig gewonden gevallen. Volgens de politie hebben demonstranten met granaten gegooid. Zo’n honderd betogers zijn opgepakt.

Al deze acties van de politie helpen voorlopig echter weinig. De demonstranten blijven terugkomen, al maanden!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.