Rabobank wil imago herstellen

Veel succes.

Tsja. Dat gaat niet lukken als je de bank uit de regio haalt en duizenden mensen bij het grofvuil zet, jongens:

Rabobank zet ,,alles op alles” om het beschadigde imago van de bank te herstellen. De reputatie van de coöperatieve onderneming liep vorig jaar een fikse deuk op door het schandaal rond de manipulatie van het Libor-rentetarief. Ook raakte het blazoen van ‘de bank die het anders doet’ bezoedeld door het dopingschandaal rond de Rabo-wielerploeg.

Interim bestuursvoorzitter Rinus Minderhoud laat weten: “Het herstel van het geschonden vertrouwen heeft hoge prioriteit. Er zijn niet zozeer veel klanten weggegaan, maar we hebben onze klanten wel teleurgesteld.”

Ondertussen worden er weet-ik-hoeveel mensen ontslagen en wordt Rabobank steeds meer gecentraliseerd, waardoor het contact met de regio – waar de bank juist altijd een voorname rol speelde, inclusief de sponsoring van lokale clubs en verenigingen – verloren gaat.

Succes met het herstellen van het imago jongens! Ik weet wel dat het zo niet gaat lukken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.