Uitnodigingsbeleid talkshows blijkt onveranderd

Sinds het geruchtmakende onderzoek van begin dit jaar dat talkshows bijna alleen maar PvdA’ers uitnodigen, is er niets veranderd.Sindsdien zaten PvdA’ers Diederik Samsom en Frans Timmermans bij Knevel & Van den Brink, en Ronald Plasterk bij Pauw & Witteman. Om het PvdA-cirkeltje compleet te maken zat Lodewijk Asscher gisteren aan tafel bij Pauw & Witteman. Het houdt niet op, niet vanzelf…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

  1. Cresto

    Ach, het kan verkeren. Vorig jaar zat Plasterk bij P&W. Heerlijk te kakelen over het afluisterschandaal door de NSA. Die uitzending gaat nu helpen om zijn val in te luiden.

    Waarschijnlijk  is er bij de VVD een intern verbod uitgevaardigd om niet meer in praatprogramma’s op te treden. Opstelten deed het sowieso al nooit. Maar ook Schultz en Schippers, beiden best wel mediageniek, zijn de laatste maanden afwezig. Kamp is 1 keer geweest, maar dat was puur damage control (Groningen). Rutte is toch al wekelijks op TV. Bij Blok is het afbreukrisico te groot, heeft ook geen TV-hoofd.
    En Hennis mag natuurlijk al helemaal niet van de grote baas. Want dan zien en horen de mensen dat ze echt een dom blondje is.

  2. Benajah

    Wonderlijk dat Knevel en Van den Brink daar dus ook gewoon aan meedoen. Je zou zeggen: ander wereldbeeld, andere invalshoek dus andere gasten. Maar de EO is al zo verwereldlijkt en zo bang geworden dat de anderen ze niet meer lief vinden dat ze zich gewoon maar hetzelfde zijn gaan gedragen. Jammer!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.