Vladimir de Grote is getrouwd

Gefeliciteerd hoor.

Volgens De Telegraaf heeft het er alle schijn van dat Vladmir Poetin opnieuw getrouwd is.

Wist vorige week nog bijna niemand dat Vladimir Poetin (61) verliefd was, laat staan verloofd, nu lijkt de machtigste man op aarde zelfs al in het geheim te zijn getrouwd! De Russische president, gastheer van de Spelen in Sotsji, heeft zijn hart verloren aan de beeldschone, 31 jaar jongere, atlete Alina Kabaeva. Op duizenden kilometers van elkaar droegen beide geliefden ineens een enorme ring…

Aangezien er ook al tijden geruchten de ronde doen dat Kabaeva en Poetin al twee kinderen hebben zou dit natuurlijk alles behalve vreemd zijn. Je kunt je er verder ook weinig bij voorstellen dat Poetin ‘zijn’ Alina toestemming zou geven om haar ring te laten zien als hij dat niet wil. Sterker nog, eerder liet hij zijn nieuwe ring ook al duidelijk zien aan fotografen. 

Fantastisch hoor, Vladimir, gefeliciteerd! 

Is het een idee dat je je volk nu iets minder onderdrukt en de vrijheid van de pers zowaar serieus neemt? Zie dat maar als een huwelijkskado van jou aan je volk. Daar heeft het namelijk écht iets aan.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

  1. Jaantje

    Mooie trouwfoto,s en wat die onderdrukking betreft zo zou zeggen probeer het hier eens schrijf eens een paar weken iets anders of mag dat niet van degene die de ‘persvrijheid’ tot in de puntjes hebben vastgelegd?

  2. R. Hartman

    “Is het een idee dat je je volk nu iets minder onderdrukt en de vrijheid van de pers zowaar serieus neemt?”

    Zou u dezelfde vraag aan het Nederlandse kabinet willen voorleggen? Lijkt me iets relevanter, want over Nederland zou ‘We, the People’ nog iets te zeggen moeten hebben…

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.