Farage veegt vloer weer aan met EU

Einde oefening.

“The European dream is crumbling.” Zo begon Nigel Farage, van UKIP (UK Independence Party), zijn opmerkingen onlangs in het Europees Parlement. Zoals bijna altijd het geval is met zijn toespraken moet u deze video echt even zien. Dat kan hier (indien u geen video ziet moet u de pagina even herladen):

Farage is en blijft wellicht dé beste criticus van de Europese Unie. Geen enkel ander lid van het EP kan het Europese project en diens ‘maniakken’ zo snel, in zo weinig tijd onderuit schoffelen. 

Jammer dat we niet op hem kunnen stemmen. Gelukkig is er wel een partij die na de verkiezingen gaat samenwerken met UKIP (aangenomen dat het een zetel houdt): Artikel 50 van Daniël van der Stoep en Alexander Sassen van Elsloo.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

7 reacties

 1. Wilhelmson

  Elke europese , Europa-minnende burger heeft de plicht tegen de EU te stemmen , net zoals alle EU subsidie en loon trekkenden PRO de EU zullen stemmen. Een kantelmoment , dat is wel duidelijk ! Daarenboven zijn de EU adepten ,diezelfde gezichten die ons ook nationaal , thuis in zak en as hebben gezet en ondertussen verder gepromoveerd werden of op luxe pensioen gesteld werden aan de EU vetpotten, zoals schapen op het droge. Laat ons de dijken doorsteken , uit goede Nederlandse traditie en die sprinkhanen generatie politici verzuipen met onze stemmen.

 2. Jessica

  partijen die vechten tegen de EU/Brussel een warm hart toe. Jammer dat ik maar 1 stem heb om uit te brengen. Al deze partijen samen kunnen het verschil maken en zullen elkaar nodig hebben.

 3. cmsuijkerbuijk

  En toen ze aanvoelde, dat ze onder tafel werd geveegd, zette ze maar haar koptelefoon op. Tekenend: Ze wilde wél dat Farrage bleef luisteren naar de argumenten van de anderen, maar zelf sloot ze zich uiteindelijk af van zijn betoog!

 4. Pierre Lebon

  Dat Ierse mevrouwtje in dat rose mantelpakje zit zichzelf op te vreten van kwaadheid. Haar goedbetaalde baantje bij de EU at stake.. Het zal toch niet?

 5. OphEUffen

  Sterke tekst van die enge mevrouw op het einde. Echt een EU parlementslid waardig.

   

  U zegt dat de steun voor de EU daalt, maar ik denk dat de steun voor uw partij, UKIP, daalt. En dat moest ze nog van een briefje oplezen ook.

 6. bandini

  Farage for president! Geef die man een “dweil” en hij zal die hele varkensstal uitmesten en schoonvegen!

 7. Cornelius

  Ze heeft het over respect, het valt me op dat het juist de meest respectloze mensen zijn die respect van een ander eisen.

   

  I want people who work… hahahahaha. Juistem.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.