Huis copiloot Malaysia Airlines ook doorzocht

Opzet.

Onderzoekers gaan ervan uit dat het vermiste vliegtuig van Malaysia Airlines daadwerkelijk gekaapt is. De voornaamste verdachten? De piloot en zijn copiloot.

De politie in Maleisië heeft het huis doorzocht van de copiloot van de vermiste Boeing 777. De woning van de 27-jarige Fariq Abdul Hamid is zaterdag doorzocht, enkele uren nadat de politie de woning van de andere piloot had uitgekamd. Dat heeft een hoge ambtenaar laten weten.

Zoals ik gisteren al aangaf is het zeer wel mogelijk dat de piloot of de copiloot bewust voor decompressie heeft gezorgd, waardoor iedereen in slaap viel … en uiteindelijk zelfs stierf. Daarna moet het een koud kunstje zijn geweest om het vliegtuig naar een andere locatie te brengen. 

Natuurlijk is dat speculatie, maar ik heb nog geen betere theorie gehoord.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.