Artikel50 gaat zich richten op de publieke opinie

Bij Buitenhof zat afgelopen zondag Alexander Sassen van Elsloo. Deze vlotte spreker van Artikel50 (schrijft regelmatig hier op DDS) wil zich vooral gaan richten op de publieke opinie. Veranderingen moeten van onderen komen, van de burger. Hele zinnige uitspraken! Nu verwacht ik niet dat Alexander als nummer twee van de Artikel50-lijst in het Europees Parlement gaat komen. Ik denk echter wel dat heel veel mensen het met deze visie op Europa eens zijn. Men heeft nog een maand om aan de weg te timmeren!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

  1. halo1

    ..om tenminste 1 zetel in de wacht te slepen… met (alleen)  beschaafd gekeuvel vraag ik het me af.. alles moet uit de kast..kijk desnoods naar Goebbels 1926 in Berlin:aan de weg timmeren… als ze maar over je spreken….. een-tweetjes met de PVV.. het zou mooi zijn de PVV 4.. Art.50 1 zetel… hoewel : een betere naam zou zijn PVV-2

  2. johan van Roekel

    Halo1, er moet helemaal geen vuurwerk bij. Ik heb de uitzending gezien, Sassen van Elsloo deed het fantastisch. Beheerst, redelijk, en volledig op de inhoud gericht gaf hij een goede analyse van de problemen in de EU en de visie van Artikel50. Heel Eurofiel Nederland slooft zich uit om kritische geluiden de mond te snoeren met verwijzingen naar de onderbuikgevoelens, xenofobie, of pure domheid, en staat daardoor machteloos als iemand aan tafel zit die evident niet aan die criteria voldoet. Dan moet er op de inhoud gedebatteerd worden, en we hebben aan het optreden van Paul Tang gezien dat dat debat niet te winnen is voor de Pro-EUanen

  3. halo1

    Hij treedt nog redelijk bedeesd op.. terwijl er echt vuurwerk.. alarmfase 3 .. nodig is.. objectieve feiten weergeven + de nodige subjectieve theatraliteit s.v.p.. het is “to be or (een beetje?) not to be.”..veel succes!.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.