Fleur Agema is verliefd

Geen categoriemei 26 2014, 10:12
Mooi hoor.
Leon de Jong en Fleur Agema zijn sinds kort een stelletje. Dat laat de laatste zelf weten in haar column voor Fab Magazine:

De blonde cupido besluit dat de twee singles op zijn minst de uitslagen samen moeten kijken. Dus ok, stap in de auto. Wat de sekteleider zegt, daar gehoorzaam je immers aan. Bij aankomst zwiept de deur open en twee glanzende donkere ogen kijken vrolijk om de hoek. O jeeee Denk terug aan een paar weken geleden toen hij zei dat als we niet beiden bij dezelfde club zaten, hij me mee uit zou vragen en dat ik daar een tikkie vinnig op reageerde met: “Dat slaat nergens op!” Dat slaat ook nergens op, want de halve wereld denkt dat het een seks-zooitje bij ons is, terwijl wij er nooit iets van meegekregen hebben en notabene vrijgezel zijn, dus dat we heus uit kunnen want geroddeld wordt er toch.

Ze gaat (halfspottend) verder: "Maar goed. Het kwam er niet van en nu zitten we hier toch. Samen. Op de bank. En, op instigatie van de sekteleider, dus met goedkeuring!"
Vanaf nu zijn De Jong en Agema dus "een setje." Je weet natuurlijk niet of de relatie lang standhoudt, maar we hopen en wensen ze het allerbeste. Mooi voor Fleur dat ze tóch iemand heeft gevonden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten